Programator Junior

Eurocor Institutul European de Cursuri prin Corespondenta

26-04-2013 | EXPIRA LA 26-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Participa la dezvoltarea database si a produselor software ale companiei, instaleaza, configureaza si intretine aplicatiile software existente, participa activ la mentenanta software si hardware a computerelor din companie.


CERINTE

- Absolvent studii superioade cu profil tehnic, preferabil informatica;
- Cunostinte privind administrarea bazelor de date mari, relationarea bazelor de date, cunoaste limbajul SQL pentru accesarea si prelucrarea bazelor de date;
- Cunostinte de programare inclusiv OOP [obiect-oriented programming];
- Cunoaste tehnologii specifice WEB (HTML, javascript, CSS, jQuery, XML) si programare WEB: PHP;
Persoana tanara, eficienta, flexibila, cu proiecte relevante.

Constituie avantaj cunostinte de (oricare din urmatoarele): experienta in administrarea bazelor de date relationale SGDB/RDBMS PHP/MySQL, VFoxPro, MS SQL, XML, Java, alte platforme/medii de programare consacrate.


BENEFICII OFERITE

Echipa tanara, mediu de lucru in permanenta dezvoltare, atmosfera dinamica.


DESCRIEREA FIRMEI

Institutul Eurocor este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia.
Si in Romania, in cei 12 ani de activitate, peste 200.000 de cursanti din toata tara au avut incredere in metoda noastra si au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina alaturi de noi.