PROGRAMATOR C C++

S.C. AEROFINA S.A.

04-10-2008 | EXPIRA LA 10-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dezvolta aplicatiile software, implementeaza sisteme informatice .


CERINTE

Studii superioare -profil electronica, telecomunicatii, automatizari, calculatoare.Experienta in domeniu minim 3 ani, constituie avantaj portofoliu de aplicatii explicit.
Cunostinte PC: MS Office-avansat, CC++- avansat.
Limba engleza si/sau rusa-nivel conversational.
Permis auto: cat. B -constituie avantaj.


BENEFICII OFERITE

Salariul negociabil in functie de experienta, se acorda bonuri de masa+ asigurare medicala.


DESCRIEREA FIRMEI

La 16 mai 1980, se dadea decret pentru infiintarea societatii comerciale AEROFINA S.A., ce avea sa se formeze si sa creasca pe o baza solida de profesionalisti, cei mai buni la acea vreme in domeniul mecanicii fine ( cercetare si proiectare, realizarea si verificarea sistemelor de comanda, echipamentelor de testare si de sol ).
Acum, dupa aproape doua decenii si jumatate de existenta, ne-am imbunatatit serviciile an de an, ridicandu-ne la standarde europene. Ne bucuram de importante parteneriate cu clienti fideli, atat interni cat si internationali, furnizandu-le cele mai bune produse prin asigurarea calitatii acestora si prin implementarea unor tehnologii performante. Societatea a participat la toate programele romanesti de aviatie ( IAR 93, IAR 99 SOIM, IAR 330, la modernizarea avionului de lupta MIG 21 LANCER si elicopterul PUMA SOCAT ) prin echiparea aeronavelor cu produse specifice.
Imbinam experienta de zeci de ani a echipei veterane, cu dorinta de a invata, cu noile metode de lucru ale tinerelor generatii cu care societatea isi mareste randurile.