Programator C/C++

PRINTEC GROUP ROMANIA SRL

13-09-2008 | EXPIRA LA 19-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Printec Group Romania angajeaza programator pentru pozitia de Software Developer C/C++, in conditiile de mai jos:

Tipul posturilor si locul de desfasurare a activitatii: posturile sunt full-time, cu localizare la sediul Printec Group Romania din Bucuresti, str. Constantin Aricescu nr. 44, sector 1.

Responsabilitati: postul de Software Developer va fi responsabil cu dezvoltarea, testarea, mentenanta, si acordarea de suport pentru produse software deja existente in portofoliul de produse al companiei sau care urmeaza a fi dezvoltate in viitor. Principalele zone de interes vizate de post vor fi aplicatii pentru sisteme de plati (ATM-uri, EFTPOS-uri, retele de plati electronice), tehnologii de card smart, securizari de date, aplicatii de management de retele de terminale si tranzactii. Pozitia respectiva va lucra in echipa sau individual, si va raporta despre proiecte, managerilor de proiect sau directorului tehnic.


CERINTE

- absolventi sau studenti in an terminal al unei institutii de invatamant superior de profil informatic sau care a inclus module importante de cursuri de programare;
- absolvent sau studenti in an terminal al unei institutii de invatamant superior de profil informatic sau care a inclus module importante de cursuri de programare;
- experienta relevanta in Visual C++/C# sau Visual Basic
- analiza si design, cunoasterea OOP
- limba engleza – scris/vorbit la nivel bun.

Alte aptitudini care pot constitui avantaje:
- cunostinte despre protocoale si sisteme de comunicatii de date (retele TCP/IP, GPRS, etc.);
- cunoasterea tehnologiilor ActiveX, SQL,TCP/IP;
- experienta in domeniul tranzactiilor cu card bancar, in sisteme de ATM-uri, EFTPOS-uri sau aferente.


BENEFICII OFERITE

- mediu de lucru placut;
- programe de training;
- tichete de masa, bonusuri.

Cei interesati sunt rugati sa depuna CV-urile la adresa de e-mail angajari@printec.ro. De asemenea, pentru alte informatii, va rugam sa transmiteti eventualele intrebari la aceeasi adresa de e-mail, angajari@printec.ro.


DESCRIEREA FIRMEI

Printec Romania face parte din grupul de firme Printec (www.printecgroup.com), care este prezent in 12 tari europene. Compania noastra furnizeaza solutii profesioniste legate de echipamente de tip Self-Service Terminals, tehnologii de card magnetic si smart, plati electronice, securizare de date, hardware si software specializat sau de uz general. Principalii clienti ai companiei sunt bancile comerciale, institutiile financiare nebancare dar si alte institutii din Romania; principalii parteneri reprezentati de catre Printec sunt NCR, VeriFone, Thales, Gemalto, Nortel Networks. Sediul principal este in Bucuresti, iar firma mai are 25 centre de service in Romania si unul in Chisinau.