Programator C++

SC SOFTVISION SRL

11-01-2008 | EXPIRA LA 10-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatii selectati vor fi implicati in dezvoltarea unei aplicatii noi pentru un client din Silicon Valley, USA. Proiectul are ca finalitate oferirea unor servicii de flight tracking, mission planning, map services folosind camere de luat vederi situate pe aeronave. De asemenea proiectul isi propune sa ofere imagini cu rezolutie mult mai buna fata de cele existente pe Google Maps si sa le suprapuna peste cele existente deja acolo.
Aplicatia are mai multe componente si este dezvoltata in principal in C++, Python, PHP, JSP, JavaScript, Liferay.


CERINTE

Persoana care va ocupa acest post va avea nevoie de:
- cunostinte de Web development (PHP, JSP, HTML, Liferay) sau de programare in Windows C++/MFC, cunostinte de grafica 2D, 3D si matematica
- cunostinte de Matlab reprezinta un avantaj
- fluenta in folosirea limbii engleze
- abilitati de comunicare interpersonala, de lucru in echipa si de management al timpului.


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial atractiv
- mediu de lucru placut
- oportunitatea de a lucra intr-o echipa de profesionisti


DESCRIEREA FIRMEI

SoftVision este una dintre companiile de top de pe piata de software outsourcing, cu birouri in Romania (Cluj-Napoca, Baia Mare si Timisoara) si in USA (San Jose, CA).

Angajatii nostri beneficiaza de un mediu de lucru profesionist: lucreaza cu cele mai noi tehnologii existente in domeniu, participa la traininguri si sunt sustinuti pentru a obtine certificarile de care au nevoie, beneficiaza de dotare tehnica si conditii de lucru excelente, iar in afara muncii participa la ativitati de team-building si evenimente SoftVision.

Pachetul salarial oferit este competitiv pe piata si include: masa servita la sediul firmei, consultatii medicale gratuite, bonusuri si diurne.

Informatii suplimentare despre noi puteti gasi pe www.softvision.ro