Programator c#

TEAM FIRST SOFTWARE & CONSULTING

15-08-2014 | EXPIRA LA 17-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dezvoltare solutii informatice


CERINTE

Studii superioare de preferinta profil Automatica si Calculatoare, Cibernetica, Informatic;
• Cunostinte C#, ASP.NET,
• Cunostinte de SQL, PL/SQL/Oracle
• Spirit de lucru in echipa


DESCRIEREA FIRMEI

Ideea...
Totul a inceput cu o idee care a devenit ulterior crezul nostru. Fa-ti un costum care sa iti vina bine! De ce sa te chinui la infinit sa platesti pentru solutii care ar putea deveni functionale, care te-ar putea ajuta care, care nu ti se potrivesc? De ce sa nu construiesti exact ceea ce iti trebuie?


Solutia...
Solutia trebuia sa fie un software complet configurabil si adaptabil. Patru ani de munca asidua, cercetari, studii ale mediului economico – financiar, scenarii posibile , dezbateri si teste au condus la aparitia produsului TeamApps care reprezinta unul dintre cele mai bine vandute produse.


Evolutia…
In unsprezece ani am evoluat continuu. Pentru ca mentinem o relatie foarte apropiata cu clientii nostrii chiar si post implementare am reusit sa perfectionam si sa dezvoltam produsele noastre software dar si sa creem altele noi in masura in care piata le-a cerut. In prezent pe langa produsele TeamApps , TeamAccount,TeamSal, Team POS si Team Horeca realizam solutii software dedicate pentru un numar in continua crestere de clienti.


Filozofia…
Credem in solutii potrivite. Credem ca impreuna putem gasi calea cea mai buna pentru a fluidiza activitatea unei companii indiferent de marimea acesteia, pentru a imbunatati comunicarea interdepartamentala sau pentru a avea o vedere de ansamblu a rezultatelor.

Credem ca softul potrivit este cel creat pentru tine. Analizam situatia existenta si obiectivele propuse, concepem, realizam si implementam o solutie software care sa se potriveasca nevoilor specifice si sa aduca un real beneficiu afacerii tale.