Programator ASP.NET

CS Vision SRL

23-10-2007 | EXPIRA LA 22-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Calitatile cerute de acest post sunt: organizare, spirit analitic, cunoastere buna a programarii si experienta relevanta, capacitate de adaptare si invatare rapida, capacitate de inovare.


CERINTE

C# si Framework 1.1
ASP.NET
Webservices
SQL 2000 Server

Constituie un avantaj:
Sharepoint 2003 + Windows Sharepoint Services (WSS)
Framework 2.0, 3.0
ASP 2.0
Javascript+VBscript
Experienta in folosirea functiilor din OWS.JS
Experienta cu fluxuri de lucru (workflow) sau experienta in programare de aplicatii ERP


BENEFICII OFERITE

Lucrul intr-un mediu organizat, conform unor specificatii si unor metodologii clare, intr-o echipa comunicativa ce constituie baza extinderii cunostintelor si faciliteaza avansarea profesionala.

Salariul se va negocia in functie de cunostiinte si experienta.


DESCRIEREA FIRMEI

CS Vision este o companie ce activeaza pe piata romaneasca din anul 2002, avand birouri atat in Bucuresti cat si in Brasov.

Firma si-a concentrat eforturile preponderent in sectorul institutiilor publice dar si in proiecte de integrare si extindere a unor sisteme ERP existente.

Sub marca Newton a fost lansat unul dintre cele mai largi sisteme dedicate institutiilor publice construit prin parteneriate puternice cu Microsoft, SourceCode si Bit Software.

Newton a primit premiul \\\"Solutia anului 2007\\\" in cadrul ultimei adunari generale a Asociatiei Informaticienilor din Administratia Publica.

Echipa CS Vision este in permanenta cautare de profesionisti valorosi care, prin tenacitate si creativitate, sa contribuie direct la transformarea companiei CS Vision si a marcilor acesteia in lideri de piata.