Programator

Romanian Business Consult SRL

23-09-2011 | EXPIRA LA 23-09-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Scopul postului este acela de a crea aplicatii software in diverse limbaje de programare ( C#, .net ), precum si adaptarea, testarea si perfectionarea acestora.


Obiectivele generale ale postului:
a. Dezvoltarea de solutii software conform cerintelor beneficiarilor.
b. Gestionarea si planificarea proiectelor de dezvoltare software in cazul in care este desemnat responsabil de proiect.
c. Implementarea solutiilor pilot.
d. Participarea la solicitarea directorului de departament la intalniri presales cu potentiali clienti/clienti existenti, in vederea clarificarii detaliilor tehnice ale solutiilor prezentate.
e. Implementarea de solutii software in locatiile beneficiarului.


CERINTE

Absolvent/masterand al UPB, Facultatea Automatica si Calculatoare;
Foarte bune abilitati de comunicare in engleza;
Excelente cunostinte C#, .NET, tehnologia informatiilor, server, aplicatii, softuri operationale necesare, baze de date, proiectare hard si soft microcontrollere;
Abordare analitica, conceptualizare, comunicare interpersonala.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant, bonificatii competitive corelate cu realizarile;
Crestere in cariera;
Mediu de lucru tanar;
Laptop, telefon mobil.


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in 1991 si cu capital 100% austriac, Romanian Business Consult este principalul furnizor si integrator de solutii tehnologice pentru industria de retail si cea alimentara, de pe piata din Romania. Compania este prezenta, de asemenea, cu solutii de business catre clienti de renume din verticale precum: Sales & Distribution, Manufacturing, Oil & Gas, Administratie Publica Locala. Sediul central al companiei este in Bucuresti, dispune de filiale in teritoriu in Cluj, Timisoara si Iasi.