Program Mentorship- Trainer limba engleza

SHAKESPEARE EDUCATIONAL SRL

03-04-2009 | EXPIRA LA 08-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cum va fi mentoratul tau la Shakespeare School?
-vei fi indrumat de profesori cu experienta in predarea limbii engleze, furandu-le secretele meseriei
-vei asista la 10 cursuri sustinute de profesori diferiti, pentru a te putea obisnui cu mai multe stiluri de predare
-vei avea sansa sa iti pui in valoare creativitatea si teaching skills prin cateva lectii demonstrative sustinute chiar de tine, in urma carora vei primi feedback valoros
-vei lua parte la toate sesiunile de in-house training
-vei beneficia de participarea gratuita la cursuri si seminarii de specialitate la British Council, la ateliere de lucru organizate de BETA (Bucharest English Teachers Association), etc.
BONUS: pe tot parcursul sesiunii de mentorat gratuite, vei primi decontarea transportului

Programul de mentorat se poate finaliza cu angajarea ta full-time pe postul de Trainer de limba Engleza, avand posibilitatea de a preda:
-cursuri de engleza pentru copii si tineri intre 5-20 ani
-cursuri pregatitoare pentru examenele Cambridge, IELTS
-cursuri intensive de vara
dar si de a insoti grupuri de studenti la scoli de vara in Anglia, in cadrul programelor de vara de 2 saptamani organizate de Shakespeare School pentru cursantii sai (www.shakespeare-school.ro/programevara) !


CERINTE

Cui ne adresam?

Studentilor in ani terminali, masteranzilor si proaspetilor absolventi ai Facultatii de Limbi Straine/ Litere (cu specializarea engleza).
Nivelul tau de engleza este exceptional? Iubesti limba engleza atat de mult incat ai vrea sa o predai si altora? Esti plin de entuziasm si energie si iti doresti o cariera de succes intr-un centru de limbi straine din Bucuresti? Atunci alatura-te echipei Shakespeare School!

Ce asteptari avem de la tine?
-sa participi la sesiunle de training (desfasurate pe timp de o luna, de comun acord)
-sa ai spirit de lucru in echipa, creativitate si entuziasm
-dorinta de a te perfectiona continuu
-sa iti doresti sa faci o cariera pe termen lung din predarea limbii engleze


BENEFICII OFERITE

Ce iti oferim ca Trainer al Shakespeare School?
-un pachet salarial atractiv si stimulant
-posibilitati continue de perfectionare si training
-program flexibil
-acordarea de bonusuri si recompense pentru performante deosebite
-posibilitatea de a petrece gratuit 2 saptamani in Anglia pe timpul verii, ca profesor insotitor in cadrul unui campus universitar faimos (Cambridge, Oxford, Londra, etc)
-posibilitatea de a face parte dintr-un colectiv tanar si plin de idei, unde te vei remarca

Pentru a face parte din programul de mentorship al Shakespeare School, trebuie sa ne trimiti:
- un Curriculum Vitae actualizat
- o scrisoare de intentie in limba engleza in care sa expui motivele pentru care doresti sa participi la acest program de practica

Aplicatiile vor fi trimise pana la data de 15 mai 2009 pe adresa de e-mail office@shakespeare-school.ro cu mentiunea: "Pentru programul de mentorship Shakespeare School".

Candidatii selectati vor fi chemati la interviu.

Mult succes!


DESCRIEREA FIRMEI

Centrul de limbi straine Shakespeare

Fondata in anul 2002, Shakespeare School a avut o evolutie remarcabila, reusind sa se diferentieze de celelalte scoli deja existente pe piata prin profesionalismul serviciilor oferite si printr-o altfel de abordare a predarii limbilor straine.

Shakespeare School este un centru privat de limbi straine de marime medie, destul de mare incat sa ofere o diversitate de cursuri pentru toate nivelurile, dar totusi indeajuns de mic incat sa acorde o atentie deosebita nevoilor fiecarui cursant in parte.

Noi nu facem parte dintr-o franciza sau un lant de scoli, ceea ce ne permite o abordare mult mai personala a angajatilor, oferind fiecaruia in parte o atentie individuala

Intr-o vila construita in stil englezesc, cu sali primitoare (dotate cu TV, video, DVD player, casetofon, white-board) am reusit sa creem un cadru de lucru dinamic si participativ, in care cursantii sunt puternic motivati pentru invatarea unei limbi straine, prin lucrul in grupe sau in perechi. Pentru o eficienta maxima, numarul de cursanti in grupa este de 5 maxim 10.
Secretul succesului nostru? Entuziasm, calitate, flexibilitate si inovatie!