Program de Internship Hotelier 2009-2010 (hoteluri de 4-5 stele din Bucuresti)

G&G International Recruitment

08-03-2010 | EXPIRA LA 14-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Afla daca te potrivesti, invata cum sa te perfectionezi si castiga experienta in domeniu hotelier alaturi de G&G !

Pentru ca investim in oameni va punem la dispozitie incepand cu luna decembrie 2009 si pe intreaga perioada a anului 2010 un program de Internship in cadrul unor hoteluri de 4-5 stele din Bucuresti !

In climatul economic actual programul de internship hotelier este solutia care-ti permite: acomodarea cu industria hoteliera in cele mai performante hoteluri din Bucuresti, acumularea de cunostinte practice si teoretice prin observatie proprie, posibilitatea formarii intr-un post in concordanta cu abilitatile si aptitudinile tale, posibilitatea angajarii tale pe un post permanent in cadrul companiei noastre sau in cadrul organizatiilor in care se va desfasura programul de internship !


CERINTE

Detalii program

Acest Program de Internship este dedicat tuturor celor care au o diploma de calificare ??? specializare in aceasta industrie, celor care sunt la inceput de cariera si au un minim de experienta, celor care au o experienta in alte tipuri organizationale (restaurante, baruri, cluburi, bistrouri, puburi, companii de catering, hoteluri de 3 stele) si care doresc reorientarea pofesionala in organizatii hoteliere la cele mai inalte standard ! Imperativ este ca fiecaruia sa- i faca placere si sa puna pasiune in activitati care presupun lucrul direct cu clientii in diferite departamente : Restaurant, Bar, Evenimente, Bucatarie, Camere!

Programul de internship hotelier oferit de compania noastre este singurul program care va aduce avantajul acumularii unei experiente organizationale de invidiat (simultan in mai multe organizatii hoteliere de 4-5 stele) si posibilitatea trecerii successive prin diferite departamente (mai sus mentionate).

Internship-ul nu va fi platit, este considerat o perioada de invatare, adaptare la conditiile reale de munca de pe piata hoteliera ! Durata perioadei de internship va fi determinata si stabilita raportat la fiecare situatie in parte.

Pentru ca aplicatia ta sa aiba finalitatea asteptata, iti punem la dispozitie: un proces de recrutare simplu si eficient, intreaga noastra experienta in domeniu, implicit servicii gratuite de informare, evaluare si consiliere profesionala in vederea identificarii celei mai bune oportunitati de training pentru fiecare dintre dvs !

INSCRIERI PROGRAM
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta si telefonic la 031 107 24 13

Va dorim succes in continuare !


DESCRIEREA FIRMEI

Human Resources specialists
for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies

National & International placements

The place of opportunities for:
Hotel school graduates; International hospitality trainees; Careers at medium and top management;
Permanent and temporary assignments; Hotel, restaurant & catering jobs and recruitment in the local Romanian market, UK ….& soon for Cruise Lines and other countries