Program de calificare si angajare Bone/Baby sitter

Crucea Rosie Romana, Filiala Sector 6 Bucuresti

22-06-2011 | EXPIRA LA 22-07-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Crucea Roşie Româna, Filiala Sector 6 Bucureşti
anunţă selecţia de personal pentru calificare şi angajare în cadrul serviciului de babysitting „Scufiţa Roşie".

Persoanele care dau dovadă de abilităţi pedagogice, altruism, plăcere de a lucra cu copiii, interes şi deschidere către dezvoltarea continuă, atât personală, cât şi a celorlalţi, sunt invitate să se înscrie până pe data de 30.06.2011 la programul gratuit de calificare pentru bone/baby sitter, în limita celor 20 de locuri disponibile.

Selecţia şi calificarea vor avea loc în Bucureşti în perioada iulie-septembrie 2011, absolventele programului de formare primind certificate de calificare autorizate CNFPA. 10 persoane vor fi angajate în ordinea mediei de absolvire şi a evaluării efectuate de specialiştii Crucii Roşii Române.

Persoanele interesate sunt rugate să sune la tel. 021-3131499 să trimită CV la adresa de e-mail crucearosie.sector.6@gmail.com sau să vină la sediul Crucii Roşii Române, Filiala Sector 6 Bucureşti din Calea Plevnei nr. 204, sector 6.


CERINTE

Onestitate, abilităţi pedagogice, altruism, plăcere de a lucra cu copiii, interes şi deschidere către dezvoltarea continuă, atât personală, cât şi a celorlalţi.


BENEFICII OFERITE

Pentru candidatele femei şomere cu vârste peste 45 de ani, se oferă o subvenţie de participare la cursul de calificare pentru ocupaţia de baby sitter în valoare de 300RON.


DESCRIEREA FIRMEI

„Scufiţa Roşie - Întreprindere socială de inserţie în domeniul serviciilor flexibile şi alternative de îngrijirea copiilor pe timpul zilei"
este finanţată din Fondul Social European în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 şi este realizată cu sprijinul Proiectului „Economia socială – Model inovator pentru promovarea incluziunii active a persoanelor defavorizate”.