Profiluri IT pentru Misiune in Franta

Cronos Technologies

18-08-2008 | EXPIRA LA 24-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

In cadrul dezvoltarii noastre, suntem in cautarea unor persoane cu o experienta de 1 pana la 5 ani in domeniul IT, cu o baza buna de cunoastere a limbii franceze si motivate pentru realizarea unor misiuni de 6 luni pana la 1 an in regiunea Parisului.


CERINTE

Suntem in cautarea unor persoane cu o experienta de 1 pana la 5 ani in domeniul IT (J2EE, Lotus Notes, PHP, .Net, Sharepoint etc.), cu o baza buna de cunoastere a limbii franceze


BENEFICII OFERITE

Veti avea ocazia de a lucra pentru mari intreprinderi si de a fi implicati in proiecte de dezvoltare si R&D inovatoare ca programator sau sef de proiect (web2.0, Iphone, IBM Lotus ...).
Remuneratie atractiva.
Toate cheltuielile legate de deplasare, cazare si masa vor fi asumate de CRONOS Technologies Romania, in baza unei sume forfetare.


DESCRIEREA FIRMEI

CRONOS Technologies este o societate de servicii IT si de editare de programe informatice specializata in noile tehnologii J2EE, C#, .NET, PHP si Lotus Notes. Suntem prezenti in Franta la Paris si in Romania la Bucuresti.

Societatea noastra acorda o mare importanta gestiunii interne a colaboratorilor sai si practica o politica salariala atractiva, care ii permite fiecarui angajat sa isi gestioneze propriile proiecte si angajamente. Privilegiem responsabilitatea, flexibilitatea si autonomia salariatilor nostri.