Profesori de CANTO, PIAN, VIOARĂ, CHITARĂ CLASICĂ

ATELIERUL DE MUZICĂ PIANOFORTE SRL

06-03-2012 | EXPIRA LA 08-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Școala de Muzică PianoForte angajează: Profesor de CANTO, Profesor de PIAN, Profesor de VIOARĂ, Profesor de CHITARĂ CLASICĂ.


CERINTE

Candidatul trebuie să fi absolvit Conservatorul la una dintre secțiile instrumentale: CANTO, PIAN, VIOARĂ, CHITARĂ CLASICĂ, şi să poată face dovada abilităților muzical-interpretative la instrumentul respectiv, având experiență de predare ca profesor de muzică pentru acest instrument. Cunoașterea limbii engleze este obligatorie. Cunoașterea altor limbi străine de circulație internațională poate constitui un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Școala de Muzică PianoForte vă oferă posibilitatea de a lucra într-un mediu educațional liniştit și performant, beneficiile profesionale fiind în acord cu mediul de lucru, iar cele materiale urmărind și stimulând performanța.


DESCRIEREA FIRMEI

Școala de Muzică PianoForte este locul în care atât cei mici, cât și cei mari, descoperă și aprofundează muzica, învățând să cânte la un instrument muzical sau cu vocea, îndrumați de profesori profesioniști, dedicați pasiunii lor pentru predarea muzicii.