PROFESOR,TRAINER

ZZZZ HASQI NEW CLASSES

18-08-2011 | EXPIRA LA 17-09-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Predare cursuri unor grupe de 4 cursanti.
Monitorizarea cursantilor,rapoarte despre evolutia acestora.
Discipline:matematica,informatica,germana,franceza,engleza,spaniola,fizica,chimie,actorie,desen,pictura,istorie,geografie,limba romana,astronomie,biologie,scriere creativa,gindire critica,actorie,fotografie,traininguri copii si adolescenti(leaderschip,public speking,
Team Management,Strategy,Problem Solving,Decision Making,Time Management,Stress Management,Communication Skills,Creativity Skills,Learning Skills,Career Skills etc)


CERINTE

Candidatii trebuie sa fie absolventii unei facultati de stat si sa aiba experienta recenta de minim 3 ani in invatamintul de stat sau privat,centre de limbi straine etc


BENEFICII OFERITE

Plata pentru o sedinta de 2 ore unei grupe de 4 cursanti este de 50 ron.
Posibilitatea predarii unui numar de sedinte care variaza intre 1 si 10 pe saptamina,in functie de cererea cursantilor si disponibilitatea profesorului.
Posibilitatea angajarii in viitor pentru cei interesati.
Flexibilitate:cursurile se pot desfasura atit dimineata cit si dupa amiaza,dar si in weekend,ceea ofera posibilitatea profesorului sa isi aleaga intervalul orar cel mai potrivit cu programul sau.
Centrul ofera posibilitatea folosirii unor materiale didactice performante de ultima generatie(de exemplu,smart board dual touch).


DESCRIEREA FIRMEI

Centru educational situat in zona Piata Victoriei care isi propune sa ofere servicii educationale la inalte standarde de calitate.
Ofera cursuri in grupe restrinse pentru mai multe discipline:matematica,informatica,limbi straine,arte,traininguri copii si adolescenti etc.
Centrul pune la dispozitia profesorilor si cursantilor materiale didactice performante de ultima generatie(smart board dual touch si nu numai),atmosfera placuta de lucru,conditii profesioniste de desfasurare.