Profesor limba germana

International English School

01-09-2011 | EXPIRA LA 01-10-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Post part time de trainer LIMBA GERMANA in cadrul firmei noastre. Orele au loc la sediul firmelor partenere iar cursantii fac parte exclusiv din mediul de afaceri. Este necesara o buna/foarte buna cunoastere a limbii germane dar experienta de profesor nu este obligatorie, pentru ca asiguram materiale predare si training.
TERMEN LIMITA DEPUNERE CV - 07.09.2011


CERINTE

-studenta/masteranda/absolventa LIMBA GERMANA, cu un program flexibil,care sa permita sustinerea orelor
-studii de specialitate LIMBA GERMANA
-personalitate placuta si comunicativa
-capacitate buna de comunicare in LIMBA GERMANA
-atestate de limba germana, care sa poata fi prezentate clientilor nostri.

Cautam un profesor disciplinat si muncitor, dornic sa se perfectioneze in trainingul de cursuri pentru mediul de afaceri si capabil sa invete lucruri noi.

Pentru a aplica trebuie sa trimiteti CV si copie a actelor de atestare la office@cursuriengleza.ro, in atentia Alina Firut


BENEFICII OFERITE

-contract de munca
-decont telefon si transport pentru orele sustinute la sediul firmelor partenere
-remuneratie in functie de nr de ore predate lunar si bonusuri suplimentare pentru atingerea obiectivelor de curs.ATENTIE - nu vor fi luate in consideratie persoanele care nu au studii de specialitate si nu pot dovedi prin diplome si certificate cunoasterea limbii germane.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania romana nr 1 in cursuri limbi de straine pentru companii.12 ani de experienta in predarea limbii engleze. Cursuri intensive pentru persoane fizice ,pentru companii multinationale, portofoliu de exceptie, filiale si dotari europene.