Profesoara limba engleza centru de limbi straine

SC SHAKESPEARE TEAM SRL

07-09-2007 | EXPIRA LA 07-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati: predarea limbii engleze la copii si tineri cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani. Metodele de predare vor include: jocuri didactice, mijloace audio- video, activitati distractive, etc! Vizitati www.shakespeare-school.ro pentru mai multe detalii.


CERINTE

Cautam absolvent al Facultatii de Limbi Straine (sectia engleza-principal) pentru post de profesoara la Shakespeare School of English. Dorim o persoana entuziasta, creativa, energica si dornica sa lucreze cu copii si tineri.
Alte cerinte:
- abilitati de prezentare
- abilitati de comunicare
- atitudine pozitiva
- iubire si devotament fata de copii
- seriozitate, punctualitate, profesionalism
- fire spontana, vesela


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- salariu atractiv (400-500 euro)
- bonusuri si recompense pentru rezultatele obtinute
- posibilitatea de a insoti ca group leader copii si tineri la cursuri de vara in Anglia
- participari la training-uri, conferinte
- posibilitati de promovare
- cadru de lucru dinamic si motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

Centrul de limbi straine Shakespeare
Fondata in anul 2002, Shakespeare School a avut o evolutie remarcabila, reusind sa se diferentieze de celelalte scoli deja existente pe piata prin profesionalismul serviciilor oferite si printr-o altfel de abordare a predarii limbilor straine.
Misiunea noastra este sa largim orizontul cursantilor nostri prin abordarea limbii engleze,intr-o maniera prietenoasa, interactiva, astfel incat aceasta sa devina un instrument de comunicare si descoperire. Cu Shakespeare School nu mai exista granite sau bariere in calea invatarii si a descoperirii nu numai a unei limbi, ci a unui intreg univers cu traditii, obiceiuri si moduri de viata distincte. Pentru ca o limba straina invatata inseamna o sansa in plus pentru a descoperi o alta cultura, a dezvolta relatii cu alti oameni sau pentru a studia in alta tara.
Intr-o vila construita in stil englezesc, cu sali primitoare ( dotate cu TV, video, DVD player, casetofon, white-board ) am reusit sa creem un cadru de lucru dinamic si participativ, in care cursantii sunt puternic motivati pentru invatarea unei limbi straine, prin lucrul in grupe sau in perechi.
Cursurile oferite de scoala noastra sunt :
¿Cursuri de limba engleza pentru prescolari(4-7ani) si elevi clasele I-XII (includ si ore de conversatie cu vorbitori nativi)
¿Cursuri pregatitoare pentru sustinerea examenelor Cambridge, TOEFL, SAT
¿Cursuri de limba engleza pentru admiterea la clasele bilingve( clasele a V-a si a IX-a)
¿Cursuri de engleza generala si engleza pentru afaceri adresate companiilor
¿Cursuri de limba romana pentru straini
¿Cursuri de germana pentru incepatori