PRODUCT MANAGER PRESTIGIO

ASBIS ROMANIA SRL

31-10-2008 | EXPIRA LA 06-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Product Mananger Prestigio;
Mentine si dezvolta relatia cu furnizorii de echipamente;
Dezvolta segmentul de branduri multinationale in cadrul companiei;
Motiveaza echipa de vanzari pentru atingerea de obiective;
Contribuie la promovarea produselor in reteaua de distributie;


CERINTE

Experienta 1-2 ani in domeniul distributiei IT;
Capacitate de a se adapta cerintelor pietei;
Bune abilitati de negociere;
Abilitati de comunicare;
Cunostinte PC (Word, Excel, Power Point);
Permis categoria B;
Limba engleza - nivel mediu;


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant;
Telefon de serviciu;


DESCRIEREA FIRMEI

ASBIS - Distribution For Your Success

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul in Cipru si cu 38 de reprezentante in 26 de tari, joaca un rol semnificativ in lantul global de distributie, cu aproximativ 15000 de produse in portofoliul sau.
In decursul celor 15 ani de existenta, ASBIS a devenit una dintre cele mai dinamice companii din regiune. Prin cele 4 centre de distributie si 33 depozite locale, ASBIS deserveste un numar de aproximativ 12500 clienti activi din 70 de tari.
Compania ASBIS imbina cunoasterea extensiva a pietelor locale pe care le deserveste cu o echipa internationala puternica, ceea ce contribuie la cresterea valorii furnizorilor si clientilor sai. Valoarea oferita de ASBIS partenerilor sai de afaceri ii asigura an dupa an o crestere constanta, impresionanta, prin satisfacerea completa a tuturor necesitatilor clientilor sai.
ASBIS ofera produse provenite de la un grup select de lideri mondiali precum Intel, Seagate, Samsung, Microsoft si altii. Ca urmare directa a concentrarii asupra pietei si a investitiei in infrastructura, Asbis a devenit cel mai mare distribuitor din Europa Centrala si de Est si din fosta Uniune Sovietica pentru produsele Intel, Seagate, Maxtor si Hitachi Global Storage Technologies.
ASBIS dezvolta in mod activ solutiile Internet. Noile modele de business implementate combina canalele traditionale de distributie cu operatiunile online busines-to-business. In acest mod, peste 70% din tranzactii se efectueaza acum on line. Managementul stocului, al livrarii, al preturilor se realizeaza acum si pe Internet.
Cu ajutorul echipelor sale de specialisti, ASBIS ofera clientilor sai calitate, garantie si suport tehnic la cele mai inalte standarde.