Product Manager

NOVENSYS CORPORATION SRL

23-07-2009 | EXPIRA LA 29-07-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Se implica activ in derularea activitatii din departamentul Achizitii pentru indeplinirea obiectivelor acestuia si face propuneri catre management pentru imbunatatirea si eficientizarea activitatii.
- Se specializeaza in permanenta in conformitate cu legislatia aferenta activitatii de procurement si cu noile practici in acest domeniu.
- Contacteaza furnizorii specificati de catre Dep. Sales in vederea colaborarilor viitoare. Negociaza cele mai bune conditii cu acestia.
- Contacteaza furnizorii saptamanal in vedrea imbunatatirii colaborarii si identificarii de noi oportunitati de business.
- Participa la conferinte si traininguri organizate de catre furnizori.
- Defineste articolele in nomenclatoare, completand toate campurile obligatorii.
- Centralizeaza comenzile de vanzare si de stoc aprobate in vederea procesarii comenzilor de cumparare.
- Aloca comenzilor de vanzare ceea ce este disponibil in depozit (stoc) in ordinea in care comenzile de vanzare au fost aprobate.
- Proceseaza comenzile de cumparare (generate pe baza de calcul plan din comenzile de vanzare si pe baza de aprobare din comenzile de stoc) catre furnizori.
- Verifica confirmarea de comanda primita de la furnizor cu comanda trimisa si contacteaza furnizorul in cazul in care sunt neconcordante.
- Actualizeaza datele de livrare promise in sistem (pe comanda de vanzare si pe comanda de stoc).
- Intocmeste liste de preturi. Actualizeaza listele de preturi in permanenta.
- Informeaza in permanenta membrii Dep Vanzari referitor la promotiile pe care le practica furnizorii si face recomandari pentru cele mai avantajoase promotii pe care Novensys ar putea sa le faca. Se tine cont de specificatiile tehnice si preturile concurentei.
- Selecteaza cele mai bune oferte pe baza celor mai bune conditii comerciale (pret, termen de livrare, termen de plata, etc) in limitele stabilite si totodata consultand specialisti interni din departamentul tehnic (inclusiv testare).
- Analizeaza ofertele si negociaza conditiile comerciale cu furnizorii in limitele stabilite.
- Verifica/valideaza ofertele intocmite de catre Account Manager si propune cele mai avantajoase configuratii din punct de vedere pret si performante tehnice. Daca este cazul, face propuneri de inlocuire a diverselor componente din configuratiile ofertate cu conditia sa se pastreze cel putin performantele tehnice initiale iar preturile (conditiile comerciale) sa fie mai avantajoase.
- Intelege configuratiile tehnice si face sesizari daca ofertele/comenzile de vanzare sunt neconforme.
- Intocmeste rapoarte referitoare la cumpararile de marfa, la miscarile din stoc, etc.
- Cunoaste competitia in materie de furnizori si anunta Dep. Sales daca intervin schimbari care ar putea afecta portofoliul Novensys.
- Mentine istoricul (in forma electronica sau hard copy) a operatiunilor desfaurate cu furnizorii (bunuri cumparate, preturi, conditii comerciale, etc), intocmirea de rapoarte.
- Intretine baza de date „Furnizori” aflata pe SP conform procedurilor in vigoare.
- Se asigura ca sunt indeplinite toate conditiile de parteneriat cu furnizorii din portofoliu.
- Raspunde de rezolvarea situatiilor cu produse neconforme atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ.


CERINTE

EDUCATIE:
- Studii superioare tehnice sau economice
- Experienta in achizitii si backround tehnic
LIMBI STRAINE:
- Lb Engleza


BENEFICII OFERITE

- Mediu de lucru competitiv;
- Dezvoltarea carierei, promovare;
- Pachet salarial motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

Experienced and leader company in software development for information management solutions, with the status of Microsoft Gold Certified Partner and Business Partner Plus of one of the main players on the mobility hardware market. With a portfolio of more than 1000 clients, major companies in Romania like Philip Morris Romania, Kraft Jacobs Suchard, Unilever, Orange, Mobifon, ING Bank, BCR, Metro Cash&Carry, Selgros etc, we base our solutions on our highly experienced team. With a continuous strategy of development and improvement, you can work in a company where we value people as one of our main forces. As a complete integrator and software development company, we base our position on the market on our capacity to develop competitive software solutions and on strategic partnerships with worldwide leaders.