Producator

MEDIAFAX GROUP SA

26-06-2019 | EXPIRA LA 26-06-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Realizeaza stiri in format VIDEO;
Colaboreaza cu echipele editoriale si departamentele de suport si gaseste cele mai bune modalitati de a raspunde cerintelor/ nevoilor de continut VIDEO.


CERINTE

Cunoaste cele mai noi trenduri in materie de productie audio-video din punct de vedere al creatiei, executiei si monetizarii acestora pe diferite forme de distributie;
Experienta minim 3 ani in domeniu.


DESCRIEREA FIRMEI

Mediafax Group este compania ce furnizează, prin intermediul mai multor platforme, cel mai diversificat conţinut media de pe piaţa din România, destinat atât companiilor, cât şi utilizatorilor finali. Publisher cu un portofoliu ce cuprinde cel mai mare număr de branduri lider de piaţă, Mediafax Group oferă conţinut de interes general şi informaţii specializate având ca public milioane de consumatori de presă scrisă şi online.

Produsele editoriale ale Mediafax Group acoperă cele mai importante domenii de interes, de la business (Ziarul Financiar, Mediafax Business News) şi social – politic (gandul.info), sanatate (Ce se intampla, doctore?), alături de nişe precum ştiinţă (descopera.ro), gadgeturi şi tehnologie (go4it.ro).