preparator / retetar fabrica iaurt

HUMANGEST GROUP

01-07-2014 | EXPIRA LA 31-07-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Raspunde de procesarea tuturor produselor prevazute in planul de productie cu respectarea specificatiilor de operare, a modurilor de operare, si a instructiunilor sefului de schimb precum si a regulilor, regulamentelor si procedurilor interne stabilite in cadrul companiei
2. Desfasoara pe perioada schimbului toate activitatile necesare pentru realizarea planului de productie dupa cum urmeaza: receptie lapte, prepasteurizare/ separare, preparare sarje, pasteurizare, stocare racire, trimitere spre ambalare.
3. La inceputul programului se informeaza de la seful de schimb despre programul de procesare, pentru schimbul respectiv, solicitand informatii referitoare la tipul, cantitatea si planificarea fiecarei sarje ce trebuie produsa. Se informeaza referitor la sarjele aflate in fabricatie pentru continuarea si finalizarea tuturor etapelor de fabricatie.
4. Realizeaza si verifica toate legaturile si operatiile manuale necesare lansarii etapelor procesului de fabricatie, dupa care prin intermediul comenzilor sistemului automat lanseaza functiile corespunzatoare etapelor de fabricatie necesare.


CERINTE

- Minim Studii Medii
- Operare PC - MC Office
- Abilitati tehnico - matematice
- Experienta minim 2 ani intr-o fabrica producatoare : iaurt, industria alimentara, inghetata
- Cunoasterea procesului de fabricare, retetare, preparare alimente.


DESCRIEREA FIRMEI

COMPANY DESCRIPTION:

HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de munca temporara, formare si integrare profesionala.