PR Manager

ALICAT CONSULTING

25-09-2006 | EXPIRA LA 01-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job
-Mentinerea si imbunatatirea imaginii companiei, prin construirea si mentinerea relatiilor de care depinde succesul companiei: clienti, parteneri, presa, angajati si autoritati. In mod normal, Directorul de Relatii Publice trebuie sa faca parte din conducerea organizatiei si trebuie sa aiba statut de manager.
-Comunica, genereaza strategii, mesaje, instrumenteaza contexte, previne sau anuleaza crize, desfasoara o perpetua activitate de creatie. Este ¿arhitectul¿ reputatiei, si functioneaza dupa regula ¿sa previi este mai usor decat sa tratezi¿, si se refera la situatiile delicate, care pot umbri o reputatie greu castigata in timp. E important de retinut ca totul se invarte in jurul notiunii de credibilitate ¿ o constructie foarte greu de realizat si care se poate usor narui daca nu are o fundatie puternica.
-Se implica si in activitati de cercetare, management, consiliere, pregatire profesionala (training), si productie (concepe si supravegheaza realizarea unor productii film pentru campanii publicitare, realizarea campanii foto, concept pagini web, etc) -Prin tot ceea ce face, incearca sa obtina si sa pastreze o imagine pozitiva a companiei, sa castige increderea publicului, sa atraga atentia mass-media, sa faca in asa fel incat angajatii firmei sa fie motivati, intrucat ei sunt primii purtatori de cuvant, sa amelioreze comunicarea interna (daca apar conflicte intre departamente) si sa pregateasca solutii pentru rezolvarea acestora.
-Asigura activitati de promovare strict la domeniul de activitate al firmei.


CERINTE

Cerinte
Calitati majore
-abilitati de comunicare
-capacitate de creare si dezvoltare
-abilitati de management si conducere
-convingator,dinamic,flexibil,manierat
-capacitate de analiza si sinteza si rapiditate in gandire,rezistenta la stres
-abilitatea de a intelege rapid noile concepte
-sociabil,onest,corect
-prezenta de spirit,intuitie,imaginatie,spirit de organizare

Cunoasterea limbii engleze
Cultura generala solida
Absolvent Jurnalism/Comunicare
Cunostinte Microsoft Office
Exprienta intr-o pozitie similara si cunostinte in presa
Carnet de conducere


DESCRIEREA FIRMEI

servicii de consultanta in domeniul resurselor umane, protectiei muncii si juridic