PR Executive

Evolve Group

30-08-2007 | EXPIRA LA 29-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati: persoana selectata se va ocupa de realizarea rapoartelor si a prezentarilor (ppt) pentru o companie de consultanta in marketing si cercetare de piata. Responsabilitatile postului includ: intocmirea de rapoarte narative pe baza cercetarilor desfasurate de companie, realizarea de prezentari si participarea la intalniri cu reprezentantii clientilor companiei in vederea sustinerii prezentarilor.


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL:
- Cunoastere avansata a MS PowerPoint (operare cu toate optiunile programului: animatie, design, atasare fisiere etc)
- Cunoasterea Limbii Engleze (nivel avansat pentru utilizarea scrisa a limbii – certificatele de competenta lingvistica constituie un avantaj)
- Studiile universitare in domeniul Relatiilor Publice sau experienta anterioara in astfel de pozitii constituie un avantaj
- Rezistenta la stres si capacitatea de gestionare a termenelor limita, fire deschisa


BENEFICII OFERITE

Beneficii: Salariu net la incadrare: 1000 RON (declarat integral in contractul de munca) + prime periodice + decontarea cheltuielilor de transport.


DESCRIEREA FIRMEI

Evolve Group este o agentie de resurse umane ce ofera servicii complete pentru evaluarea personalului, intocmirea de fise de post, precum si pentru recrutarea si selectia de noi angajati. Consultantii Evolve sunt absolventi de studii de specialitate: psihologi, sociologi si analisti cercetare de piata.