Posturi de ASISTENTE MEDICALE in Marea Britanie

Agentia de Recrutare A-team

18-07-2009 | EXPIRA LA 24-07-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea postului:

Partenerii nostri britanici conduc o retea larga de case de ingrijire pe tot teritoriul tarii in care cautam infirmieri si asistente calificate.In aceste institutii sunt plasati batrani, infirmi, pacienti cu boli mentale si persoane handicapate care au nevoie de asistenta medicala.


CERINTE

• Ca sa aplicati pentru aceasta pozitie trebuie sa fiti asistenta medicala calificata cu Diploma de absolvire de asistent medical generalist cu studii superioare de scurta duranta sau Diploma de licenta de asistent medical generalist cu studii superioare de lunga durata. Daca ati absolvit in (sau dupa) 2007 atunci diploma va va fi recunoscuta si nu aveti nevoie de experienta. Insa acei infirmieri si asistente care au obtinut diploma inainte de 2007 au nevoie de cel putin 5 ani de experienta din ultimii 7 ani.

• Cunoasterea limbii engleze la un nivel mediu sau avansat

Daca credeti ca cunostintele Dvs. de limba engleza nu sunt suficiente va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru ca in cazul acesta va putem oferi o pozitie de Senior Carer pana cand va veti putea inregistra la NMC.


BENEFICII OFERITE

• Loc de munca inregistrat cu permis de munca, asigurare medicala si cont la o banca in Marea Britanie

• Salariul brut incepe de la 10,37 lire pe ora

• Minimul de ore lucratoare este 33 de ore pe saptamana, dar aveti posibilitatea de a lucra peste program chiar pana la 60 de ore

• Va oferim asistenta maxima pe perioda procesului de recrutare (in pregatirea actelor necesare, inregistrarea la NMC, in obtinerea permisului de munca).


DESCRIEREA FIRMEI

Agentia A-team recruteaza farmacisti pentru \\\\\\\"Boots the Chemist\\\\\\\", cel mai mare lant de farmacii din Regatul Unit al Marii Britanii.