PLANT ENGINEER

Top Brands Distribution

22-05-2010 | EXPIRA LA 28-05-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Vei administra buna functionare a echipamentelor si instalatiilor tehnice din fabrica, astfel incat acestea sa functioneze in permanenta la parametrii optimi si sa permita sustinerea fluxului tehnologic.
- Vei fi responsabil de monitorizarea si efectuarea oricaror reparatii ale echipamentelor/ instalatiilor, atunci cand este necesar.
-Vei monitoriza, controla si coordona echipa de specialisti din subordine in ceea ce priveste intretinerea si exploatarea echipamentelor frigorifice, a dispozitivelor de masurare si monitorizare, a instalatiilor electrice, a centralei termice si a oricaror alte utilaje si echipamente de infrastructura.
-Vei fi responsabil de crearea si implementarea unui plan de evaluare si prevenire a riscurilor care pot aparea in exploatarea echipamentelor si instalatiilor fabricii.
-Vei planifica activitatile de mentenanta ale echipamentelor.
-Te vei ocupa de gestionarea contractelor cu furnizorii de servicii in ceea ce priveste intretinerea echipamentelor si instalatiilor tehnice, a cladirii, a depozitelor, etc.


CERINTE

Ce asteptam de la candidatii pe acest post?
Cel mai important lucru este sa iti doresti sa construiesti alaturi de noi. In plus, ne dorim persoane dinamice, orientate spre rezultate, implicate si care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- Studii superioare tehnice.
- Minim 5 ani experienta pe o pozitie de tehnician/ inginer.
- Experienta pe o pozitie tehnica intr-o companie de productie constituie un avantaj.
-Experienta manageriala a unei echipe de mentenanta.
-Abilitati de comunicare, abilitati de planificare si organizare, leadership, capacitate de luare a deciziilor, orientare spre rezultate si eficienta, atentie la detalii.
-Carnet de conducere categoria B.
-Cunostinte de operare calculator (Word, Excel, Power Point).


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania, in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.
Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 18,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.