Phishing Analyst

BitDefender

17-08-2009 | EXPIRA LA 23-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cam ce vei face aici?

Pai mai intai ne vei cunoaste pe noi. Suntem cam de aceeasi varsta cu tine si vrem sa rezolvam si noi aceasta problema. Este destul de multicel de munca. Trebuie sa fim mereu la curent cu toate amenintarile care apar si sa fim mereu cu un pas inaintea lor. Trebuie sa avem in vedere toate surprizele care pot aparea si sa ne pregatim din timp pentru a le face fata. De asemenea, trebuie sa reusim sa vedem si sa invatam din toate intamplarile prin care am trecut si sa le aplicam mai departe.

Este un joc foarte interesant, cu multe provocari. Si intotdeauna exista un nivel superior.!


CERINTE

Ai jucat vreodata hotii si vardistii? Dar ratele si vanatorii? Dar oricare din cele doua intr-un joc in care regulile se schimba mereu? Daca ai preferat sa te joci doar jocuri cu reguli fixe, atunci nu e nevoie sa citesti mai departe. Insa daca iti plac provocarile noi, poate ai vrea sa vezi ce iti putem oferi.

Suntem convinsi ca ai primit cel putin un mesaj de la o banca romaneasca sau poate chiar si straina care iti spunea ca e imperativ dintr-un motiv sau altul sa iti introduci datele personale pe contul tau de online-banking. Suntem convinsi de asemenea ca ti-ai dat seama ca nu este un mesaj legitim, ci vine de la un grup de baieti care vor sa faca un ban rapid din conturile tale. Daca vrei sa le arati ca esti mai inteligent ca ei, vino sa ne cunosti!

Ce trebuie sa stii?
1. Regular expressions
2. Neaparat un limbaj de scripting (Perl, Python)


DESCRIEREA FIRMEI

BitDefender protejeaza peste 40 de milioane de utilizatori de calculator din 100 de tari. Tehnologia revolutionara de interceptare a virusilor a fost recunoscuta de 28 de Academii de Stiinte din Comunitatea Europeana prin premiul IST 2003 si este certificata de catre cele mai prestigioase laboratoare de testare din lume (ICSA, Virus Bulletin, CheckMark). BitDefender detine repezentante locale in Germania, Spania, SUA si Romania.