Personal magazin Cora Pantelimon

SC Romania Hypermarche SA

02-03-2021 | EXPIRA LA 12-03-2021

Job suspendat de companie

RESPONSABILITATI

Ne completam echipa Cora Pantelimon cu casieri, specialisti produse proaspete (macelari si bucatari) si lucratori comerciali care pregatesc produsele pentru comenzile realizate online.
Cum aplici la noi
Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magaziul Cora Pantelimon sau trimite la recrutare@cora.ro.
Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


CERINTE

Ajutati-ne sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi !


BENEFICII OFERITE

Ce iti oferim:
Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!