Personal hotelier - ultimele posturi vacante la Radisson SAS - a 5 stars hotel Bucharest

Radisson SAS Hotel Bucharest

28-03-2008 | EXPIRA LA 27-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Spune “Yes I Can !” unei noi CARIERE la Radisson SAS Hotel Bucuresti!

Feel free ….be different, dare more !!

Daca esti interesat de a-ti incepe sau dezvolta o cariera profesionala in cel mai mare hotel de 5 stele din Bucuresti Romania, atunci mai este in ca o sansa de a adauga înca o stea carierei tale profesionale si sa te alaturi echipei Radisson SAS Bucuresti , parte a Rezidor Group, brand international de succes !

Mai sunt doar cateva locuri vacante si INCA mai poti aplica pentru oportunitatea de a te alatura echipei de deschidere a Radisson SAS Bucharest in urmatoarele departamente si posturi:
- Receptie si Camere: concierge staff, bell boy, camerista,
- Restaurant, Bar Conferinte si Evenimente, Serviciu in Camera: hostess, ospatari, ajutor ospatari,
- Bucatarie, Patiserie: bucatar, ajurori bucatar, patiser, brutar, spalator vase;
- Alte departamente operative (Spalatorie, Transport, Telefon): telefonista;
- Administratie si General (Contabilitate, Achizitii): storekeeper, cost controler;
- Publicitate si Vânzari;
- Reparatii si întretinere.

Dupa cum vezi INCA mai exista oportunitati de 5 stele la orice nivel de cariera alaturi de Radisson SAS Bucharest de unde si TU îti poti alege locul de munca dorit, acolo unde talentul si aptitudinile te vor ajuta sa-ti îndeplinesti obiectivele si aspiratiile profesionale prezente si viitoare.

Daca ESTI gata de o experienta unica in cariera ta profesionala TE asteptam... azi, mâine... de luni pâna vineri între orele 08:00 si 18:00.

VINO sa aplici personal pentru jobul vietii tale. UNDE?? În centrul Bucurestiului, Calea Victoriei nr. 63-81, Sector 1. Alternativ va puteti inregistra aplicatia si la cariere.radissonsashotel@ihrc.ro sau trimite un curricullum vitae prin fax la 021 201 56 31.

Avem usile deschise pana la sfarsitul campaniei de recrutare si selectie pentru toti cei care au atitudinea Yes I Can!, atat pentru cei care vor sa se alature ACUM Radisson SAS Bucharest cat si pe VIITOR; in cazul in care iti vei introduce aplicatia pentru un departament unde nu mai sunt locuri vacante, vei ramane in baza noastra de date si te vom contacta imediat ce va exista un post vacant care sa corespunda pregatirii si competentelor tale profesionale.


CERINTE

Pentru ca la Radisson SAS Bucharest ne place sa fim diferiti, ne place sa zambim, ne face placere sa ne intalnim in fiecare zi, CANDIDATUL ideal trebuie sa fie o persoana entuziasta, responsabila si onesta, sa aiba o atitudine corespunzatoare fata de colegi, de munca si inclinatie deosebita spre a oferi servicii peste asteptarile fiecarui client. Experienta intr-o pozitie similara intr-un hotel de 4 sau 5 stele NU ar putea constitui un avantaj !

VINO SI DESCOPERA SPIRITUL RADISSON SAS BUCURE?TI !

Cu siguranta vei fi cucerit si îti vei dori sa aplici pentru unul din locurile vacante! Nu uita de curricullum vitae si o poza recenta tip pasaport.

Pentru mai multe informatii despre procesul de recrutare si selectie si despre posturile vacante din fiecare departament, va invitam sa vizitati site-ul www.ihrc.ro/radissonsas.bucharest sau contactati-ne la (021) 2015630.


DESCRIEREA FIRMEI

Radisson SAS Hotel, Bucharest is the biggest five-star hotel in Romania. It offers 424 guest rooms including 39 suites. All rooms come with high-quality amenities including free wifi and broadband. The Business Class guests can enjoy breakfast and complimentary snacks in the Business Class Lounge, overlooking the lush garden and the city.
The Pleiades state-of-the-art Meeting & Events department offers seating capacity for up to 1000 guests.
The garden features an outdoor pool, a large Jacuzzi, patio and a jogging track as well as free access to World Class Health Academy.
Dacia Felix Restaurant that can seat 270 for breakfast and for group meals. Prime Steaks and Seafood seats up to 40 guests and offer prime-time dining for business and pleasure. Caffe Città offers a spread of north Italian cuisine with a sun-terrace. Pool Side Grill is the seasonal outdoor restaurant. Blå Lounge Bar offers drinks and snacks 24 hours every day. Dark Blå Bar, offers fine cigars and cognacs and Light Blå Terrace is our outdoor lounge.

Radisson SAS Hotels & Resorts, part of the Rezidor Hotel Group, is a first class full service hotel brand with key differentiators such as the 100% Guest Satisfaction Guarantee and the Yes I Can! spirit of service.