Personal Hotelier - Bucuresti

G&G International Recruitment

17-11-2008 | EXPIRA LA 23-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Fa si TU urmatorul pas in cariera profesionala … pentru ca te a¿teapt¿ extraordinare oportunit¿¿i în carier¿ in industria hoteliera locala intr-unul din urmatoarele departamente : Recep¿ie, Camere, Bucatarie, Restaurant, Bar Conferinte si Evenimente, Serviciu in Camera.


CANDIDATUL IDEAL:

Pentru clientii nostri, hoteluri de 3,4,5 stele si restaurante de renume din Bucuresti, recrutam personal hotelier pentru orice nivel de cariera care sa indeplineasca urmatoarele criterii :
-calificare profesionala in profesia pentru care se face aplicatia
-experienta in domeniul vizat, de cel putin 1 an
-reale abilitati de comunicare
-spirit de echipa
-orientare catre client
-atitudine pozitiva si proactiva
-cunostinte de limba engleza, constituie avantaj
-spirit analitic si organizat
-pasionat de a lucra in industria ospitalitatii


CERINTE

Ce va oferim

- Consultanta si planificare profesionala ;
- Evaluare profesionala ;
- Un portofoliu de clienti cu o reputatie deosebita pe piata HoReCa locala ;
- Un proces de recrutare si selectie simplu si eficient ;
-
***** toate serviciile oferite sunt fara plata vreunei taxe de inscriere, procesare sau comision !!

Exista o multime de oportunitati pentru fiecare in parte ! nu ramane decat sa trimiti un curricullum vitae la office@ihrc.ro si cu siguranta vom reusi sa identificam si pt TINE locul de munca dorit acolo unde talentul ¿i aptitudinile te vor ajuta s¿-¿i îndepline¿ti obiectivele ¿i aspira¿iile profesionale prezente si viitoare.

TE a¿tept¿m... azi, mâine... de luni pân¿ vineri între orele 08:00 ¿i 18:00.

******** Pentru oportunitati de cariera in industria hoteliera din Marea Britanie va rugam sa consultati siteul companiei noastre : www.ihrc.ro -
Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 2001, G&G este deja un nume binecunoscut in randul societatilor de resurse umane atat pe piata locala cat si internationala, avand 6 ani de experienta in furnizarea serviciilor de recrutare si selectie de personal in domeniul HoReCa (hotel, restaurant, catering) pentru toate departamentele si orice nivel de competenta profesionala.

Echipa noastra, formata din consultanti interni si externi cu experienta si pregatire profesionala in psihologie organizationala, specializata in resurse umane, este condusa de aceleasi principii etice bazate pe confidentialitate, impartialitate, obiectivitate, onestitate, profesionalism, total dedicata finalizarii oricarui proiect la nivelul asteptarilor dvs.

Investitiile facute de G&G in cei 6 ani de activitate in dezvoltarea parteneriatelor atat cu societati de acelasi profil din tara si strainatate, cat si cu profesionisti ce activeaza in domeniu, ne ofera posibilitatea de a propune pachete calitative de servicii in domeniul HoReCa.

Noi reintoarcem promisiunea facuta partenerilor prin obtinerea capitalului de resurse umane de care au nevoie pentru atingerea obiectivelor strategice propuse sau prin identificarea unui loc de munca corespunzator pregatirii profesionale si abilitatilor interpersonale.

Experienta, echipa si serviciile noastre ne recomanda ca fiind ceea ce dvs. cautati.