PERSONAL HOTEL, RESTAURANT, CATERING - BUCATARI, OSPATARI, CAMERISTE, RECEPTIONERI ETC

G&G International Recruitment

29-10-2007 | EXPIRA LA 28-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Echipa G&G International Recruitment are pregatite cateva SURPRIZE pentru sezonul TOAMNA IARNA si va doreste succes in continuare !!!!!

Dupa un an de munca, fie ca lucrezi in bucatarie, fie ca esti ospatar, receptioner sau poate lucrezi in departamentul de housekeeping, toata lumea a meritat sa se relaxeze si sa se bucure de zilele toride de vara. Speram ca ati avut un concediu memorabil si le multumim celor care in aceasta perioada au fost interesati si de oportunitatile de munca existente in acea perioada - le multumim pentru timpul acordat si ii asiguram ca aplicatiile lor vor avea finalitatea dorita!

Atat celor care sunt inscrisi in baza nostra de date cat si celor care si-au indeplinit obiectivele profesionale prin intermediul societatii noastre le multumim pentru increderea acordata.


CERINTE

Va asteptam cu forte proaspete sa aplicati pentru unul dintre locurile vacante oferite de compania noastra postate atat pe site-ul societatii noastre (www.ihrc.ro) cat si pe alte siteuri de profil.

In aceasta toamna va asteapta 'NSPE ZECI de locuri vacante in Industria Hoteliera din Marea Britanie si tot atatea in Bucuresti;

*** NU UITATI:
- NO FEES/NO permits pentru Romania!!!!!!!!!!
- programe flexibile pentru Marea Britanie in Industria hoteliera in toate departamentele si orice nivel de cariera!!!!!!!

KEEP IN TOUCH SI SUCCES IN CONTINUARE!!!

Ne puteti contacta la Tel: (021) 201 56 30; responsabil proiect Toamna Iarna - Mihaela Joian; email: mihaela@ihrc.ro
G&G International Recruitment este o companie cu experienta de 6 ani in domeniu HoReCa, cu un portofoliu vast de clienti stabili si speciali.


DESCRIEREA FIRMEI

Our company is having 6 years experience in HR.