personal events & catering - ospatari, bucatari

G&G Recruitment

27-02-2013 | EXPIRA LA 29-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

INCA UN CLIENT/HOTEL DE 5 STELE – IN CONSECINTA ... NE MARIM ECHIPA - ANGAJAM URGENT PERSONAL CU EXPERIENTA: OSPATARI, CAMERISTE, BUCATARI –


FA SI TU PARTE DIN ECHIPA NOASTRA DE PERSONAL EVENTS & CATERING – Recrutam personal cu experienta ! CONSTITUIE AVANTAJ: experienta pe vasele de croaziera , experienta de sezon in Grecia, experienta in cluburile de golf din USA, experienta in companii de catering , experienta in departamentele de banqueting din hotelurile de 4-5 stele din Bucuresti.


CERINTE

Trimite cvul tau in timp util
Dupa interviu ti se va confirma posibilitatea de a te alatura echipei noastre, postul si departamentul in care vei lucra.
G&G – EVENTS & CATERING DIVISION, OFERA SOLUTIA IDEALA DE ANGAJARE , atat pentru cei care au experienta si nu au un job, cat si pentru cei care au un job si doresc suplimentarea veniturilor in afara programului de lucru; Angajari full time, part time, sezoniere ... in functie de disponibilitatea fiecaruia !


G&G RECRUITMENT – TOP HOSPITALITY RECRUITMENT – www.ihrc.ro
PESTE 12 ANI EXPERIENTA : RECRUTARE SI PLASARE IN TARA SI STRAINATATE – CONSULTANTA – DESCHIDERI HOTELURI – IMIGRATIE – PERSONAL PENTRU EVENIMENTE – HEAD HUNTING
JOBURI PERMANENTE, TEMPORARE SAU SEZONIERE IN ROMANIA – UK - IRLANDA – JERSEY ISLAND – USA – GRECIA - GERMANIA


BENEFICII OFERITE

www.ihrc.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies