Personal de specialitate Cora Pantelimon – ajutor bucatar si macelar

SC Romania Hypermarche SA

18-09-2020 | EXPIRA LA 20-09-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam colegi dornici sa descopere comertul alaturi de noi.
Ne completam echipa Cora Pantelmon cu colegi in segmentul produse proaspete: ajutor bucatar, care sa pregateasca produsele de specialitate si macelari pentru pregatirea produselor noastre proaspete.

Cum aplici la noi
Iti poti depune cv-ul la serviciul clienti din magaziul Cora Pantelimon
Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


CERINTE

Avem nevoie de persoane calificate in domeniul macelariei pentru pregatirea produselor noastre proaspete.


BENEFICII OFERITE

Ce iti oferim:
Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!