Personal de specialitate Cora Alexandriei

SC Romania Hypermarche SA

18-09-2020 | EXPIRA LA 20-09-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam tehnicieni intretinere, calificati in domeniul electric pentru verificarea si asigurarea functionarii echipamentelor si instalatiilor, casieri prompti si amabili in intampinarea clientilor si macelari pentru pregatirea produselor noastre proaspete.

Cum aplici la noi
Iti poti depune cv-ul la serviciul clienti din magaziul Cora Alexandriei
Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


CERINTE

Pentru ocuparea postului de tehnician intretinere este obligatorie calificarea in domeniul electric!


BENEFICII OFERITE

Ce iti oferim:
Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!