Personal administrativ: secretariat, financiar-contabil

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana

03-02-2011 | EXPIRA LA 09-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

CANDIDATUL IDEAL:

Pentru SECRETARIAT / ADMINISTRATIV:
Cerinte generale:
- Studii medii sau superioare relevante, cel putin bacalaureat.
- Experienta profesionala de cel putin 2 ani in activitati de secretariat / asistenta.

Cerinte specifice:
- Cel putin o limba straina de circulatie europeana (de preferat engleza).
- Cunostiinte foarte bune in asistenta/secretariat.
- Cunostiinte foarte bune de operare calculator (Office: Word, Excel, PowerPoint), Internet, E-mail.
- Experienta profesionala dovedita in cel putin un proiect finantat din fonduri europene (de preferat PHARE-CES sau POSDRU) constituie un avantaj
- competente de organizare si implementare a unor evenimente in cadrul proiectului.
- capacitate de sinteza si raportare.
- abilitati de comunicare, negociere, mediere, relatii cu publicul.
- disponibilitate de program prelungit.
- capacitate de adaptare rapida la schimbari de mediu / conditii de lucru.
- spirit de echipa.
- persoana ordonata, organizata, serioasa.
- capacitate de a lucra cu documente complexe (de ex. baze de date).

Pentru: ADMINISTRATIV, FINANCIAR-CONTABIL:
Cerinte generale:
- Studii superioare economice finalizate;
- Experienta in domeniu min. 3 ani;

Cerinte specifice:
- Cunostinte foarte bune de contabilitate financiara (contabilitatea ONG-urilor constituie un avantaj);
- Cunostinte foarte bune de fiscalitate;
- Cel putin o limba straina de circulatie europeana (de preferat engleza)
- Cunostiinte foarte bune de operare calculator (Office: Word Excel), Internet, E-mail.
- Experienta profesionala dovedita in cel putin un proiect finantat din fonduri europene (de preferat PHARE-CES sau POSDRU) constituie un avantaj
- Capacitate de sinteza si raportare.
- Persoana organizata, serioasa, ordonata capacitate de concentrare, lucru in conditii de stres;
- Abilitati de comunicare, lucru in echipa si lucru individual.
- Disponibilitate de program prelungit.
- Capacitate de adaptare rapida la schimbari de mediu/conditii de lucru.


CERINTE

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

PENTRU SECRETARIAT / ADMINISTRATIV:

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana, beneficiar in cadrul proiectelor:
F1” Pentru combaterea somajului – eCompetente in Sud-Est, Domeniul major de intervenţie 5.1 – ID 77215; “Mediere proactiva in Sud-Est” – Drumul cel mai scurt din somaj catre un loc de munca, Domeniul major de intervenţie 5.1 – ID 77412; Antreprenoriat si ocupare integrata; Domeniul major de intervenţie 5.1 – ID77202, cofinanţate din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, deruleaza selectie de personal in vederea angajarii

Responsabilitati:
Atributii de secretariat / asistenta, sprijin administrativ si logistic a echipei de proiect (management si echipa de implementare) in planificare, organizare, implementare, monitorizare, evaluare, raportare, in contextul implementarii de proiecte cofinantate din FSE prin POSDRU.

PENTRU ADMINISTRATIV, FINANCIAR-CONTABIL:
Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana, beneficiar in cadrul mai multor proiecte cofinanţate din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, deruleaza selectie de personal in vederea angajarii.

Responsabilitati:
Atributii de contabilitate/asistenta financiara, sprijin administrativ si logistic a echipei de proiect (management si echipa de implementare) in contextul implementarii de proiecte cofinantate din FSE prin POSDRU.

------------------------------------------------------------------------------------

Detalii sunt publicate pe site-urile: www.fse-romania.ro, www.fondsocialeuropean.ro, www.finantari-ue.ro, www.asoc-edu.ro.

In perioada Ianuarie-Martie 2011, Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana va organiza o serie de selectii de personal administrativ, secretariat precum si specializat, in contextul demararii mai multor proiecte cofinantate din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Detalii vor fi publicate pe site-urile specificate anterior.


DESCRIEREA FIRMEI

ASOCIATIA “EUROPA PENTRU DEZVOLTARE UMANA”, este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, ce si-a propus ca obiectiv general imbunatatirea calitatii vietii si promovarea valorilor umane din Romania, prin sustinere si promovare a unor masuri in domeniile vitale ale existentei cetatenilor.
Asociatia are la baza experienta membrilor sai, acumulata in peste 10 ani, in contextul implementarii de proiecte finantate din fonduri de pre- si post-aderare, acorduri bilaterale si Banca Mondiala, inclusiv colaborari, in plan national si european, in directia masurilor ce vizeaza ocuparea fortei de munca, incluziunea sociala, educatia, formarea profesionala continua si dezvoltarea economica la nivel regional si local.
In acest context sunt de enumerat proiecte cum ar fi un proiect bilateral "Servicii de Ocupare si Politica Pietei Muncii in Romania”, in cadrul proiectului Bancii Mondiale „Ocupare si Protectie Sociala”, derulat in perioada 1996-2001, un proiect bilateral derulat in cadrul coop. intre Guvernul German si al Romaniei „Implementarea si Monitorizarea PNAO”, 2002-2003, ambele proiecte vizand aspecte privind moderinzarea serviciilor de ocupare si transpunerea in Romania a strategiilor UE in domeniu, in perspectiva integrarii pe piata muncii a grp defavorizate. Mai este de mentionat implicarea membrilor asociatiei in manag. si implem. unor proiecte finantate din PHARE ce au vizat implem. in Romania a Strategiei Europene pentru Ocupare a Fortei de munca, respectiv pregatirea Romaniei in perspectiva accesarii Fondurilor Srtucturale in cadrul Obiectivului Convergenta al Politicii de Coeziune a UE, proiecte derulate in perioada 2001-2002 si 2007-2008.
ASOCIATIA “EUROPA PENTRU DEZVOLTARE UMANA”, prin contributia membrilor sai la elaborarea proiectelor finantate din cadrul POSDRU, a contribuit la atragerea de fonduri europene pentru masuri destinate mai multor categorii eligibile de grup tinta, in valoare totala de peste 60 mil. Euro.