Pentru bucatari, ospatari, receptioneri, cameriste ??? joburi in Hoteluri si Restaurante din Marea Britanie

G&G International Recruitment

23-12-2010 | EXPIRA LA 29-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

???Un an de 10 in 2010??? este mottoul companiei noastre la impliniea in acest an a 10 ani de activitate !

Ne-am propus sa fie un an de excelenta, al celor mai bune plasamente de pana acum, un an in care sa dovedim mai mult ca niciodata ca suntem solutia profesionala pentru toate categoriile de aplicanti, ca avem cele mai bune proiecte pentru fiecare categorie profesionala in parte si nu in ultimul rand ca suntem consilierul in a carui opinie te poti baza si pe care o poti urma !



- Denumire UK BASIC JOBS 2010 destinate celor care doresc angajarea si inceperea unei cariere in industria hoteliera din Marea Britanie intr-un post de entry level.

- Denumirea UK ELITE JOBS 2010 destinate celor care au o experienta de baza in postul pentru care aplica si care fac referire la posturi vacante de exceptie din industria hoteliera din Marea Britanie si care ofera oportunitati de dezvoltare profesionala in orice DEPARTAMENT (restaurant, bucatarie, receptie, camere, bar), orice nivel de CARIERA (de la entry level pana la nivel de management inclusiv), orice PROFIL ORGANIZATIONAL (hoteluri 3-4-5 stele, restaurante, gastropuburi, etc).

- Denumirea UK PLATINUM JOBS 2010 destinate celor care doresc imbogatirea portofoliului de competente in cadrul unor organizatii de exceptie: hoteluri cu stele rosii si standarde culinare la 3,4,5 rosettes si/sau stele Michelin!


CERINTE

DETALII CONTRACT

Contract si drept de munca in Marea Britanie pe o perioada de 1 an in baza permisului de munca tip Yellow Card; posibilitatea prelungirii acestuia peste durata initiala - dupa 1 an de zile de la obtinerea Yellow Cardului poti opta pentru prelungirea contractului sau reinnoirii acestuia si obtinerea Blue Cardului cu drepturi depline de somaj, pensie.

Program de lucru de 40-45 ore/saptamana, 5 zile lucratoare/saptamana , concediu legal de 21 zile, asigurari de sanatate, cazare si masa asigurate !

CE VA OFERIM

- Pachet de servicii gratuit: pachet informativ, pachet de consultanta si planificare profesionala; eveluare profesionala si aptitudinala;

- Un process de recrutare simplu si eficient ;

- Un impresionant portofoliu de clienti atent selectionat de-a lungul celor peste 9 ani de experienta a companiei ;

- Oportunitati de angajare in orice DEPARTAMENT (restaurant, bucatarie, receptie, camere, bar), orice nivel de CARIERA (de la entry level pana la nivel de management inclusiv), orice PROFIL ORGANIZATIONAL (hoteluri 3-4-5 stele, restaurante, gastropuburi, etc).

Pentru a-ti inscrie candidatura pe unul din locurile de munca disponibile pe acest program va rugam sa trimiteti cvul la office@ihrc.ro si sa faceti referire la codul : Elite Jobs UK

Mai multe detalii despre oricare dintre programele pentru Marea Britanie puteti afla vizitand siteul companiei noastre www.ihrc.ro sau contactandu-ne telefonic !

Vizitand siteul companiei noastre veti regasi programe si proiecte noi disponibile incepand cu luna februarie pentru Caraibe, USA si Canada !

Va dorim succes in continuare !!



DESCRIEREA COMPANIEI SAU A JOBULUI:

G&G International Recruitment este o companie cu experienta de peste 9 ani in domeniul HR, cu un portofoliu vast de clienti HoReCa.


DESCRIEREA FIRMEI

Human Resources specialists
for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies

National & International placements

The place of opportunities for:
Hotel school graduates; International hospitality trainees; Careers at medium and top management;
Permanent and temporary assignments; Hotel, restaurant & catering jobs and recruitment in the local Romanian market, UK ….& soon for Cruise Lines and other countries