Partener sau chiar lider in retea de MLM noua, munca de part-time, fara obligatii, bonusuri multiple.

MLM Partnership

08-02-2010 | EXPIRA LA 14-02-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Aplicantul are ocazia de a deveni partener al unei firme germane de renume international, producatoare de produse de infrumusetare, ingrijire si intretinere, ce de curand a intrat si pe piata romaneasca.
Munca partenerilor consta in promovarea produselor companiei cu scopul de a atrage clienti si/sau inscriere alti parteneri, creandu-si astfel o retea proprie si consolidandu-si veniturile.
Activitatea se desfasoara acolo unde se afla partenerul, nu este nevoie de prezenta acestuia intr-un loc anume sau la o anumita ora.


CERINTE

Persoana activa, comunicativa, sociabila, deschisa, dornica de un venit suplimentar lucrand doar cateva ore din timpul liber.
Nu exista limita de varsta, de educatie sau experienta, strictul necesar este vointa de a reusi, de a promova usor si placut produsele firmei si de a avea un venit suplimentar lucrand chiar si cateva ore intr-o saptamana.


BENEFICII OFERITE

Pentru doar cateva ore de activitate, partenerii pot beneficia de o serie de bonusuri ce se cumuleaza intr-un venit suplimentar obtinut cu un minim efort:
- produse de inalta calitate la preturi speciale
- profit din vanzarile proprii: 40%
- bonusuri din vanzarile realizate de partenerii inscrisi in reteaua sa: de la 3% la 21%
- bonusuri anuale din vanzarile totale: 1-3%
- bonus pentru activitate exceptionala: VW Polo (muncind cateva ore pe zi, partenerul poate primi masina in mai putin de 6 luni), sau chiar automobile din gama Mercedes, pentru cei cu adevarat hotarati sa-si dezvolte o retea activa de parteneri si clienti
-Pentru partenerii dedicati se asigura programe de training si calatorii la evenimente speciale ale companiei.

Orice partener poate avea reteaua proprie de parteneri,clienti, lucru ce sporeste venitul acestuia, usurandu-i munca.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania "LR Health and Beauty Systems" s-a nascut intr-un mic orasel german in urma cu peste 20 de ani iar acum este cunoscuta in peste 26 de tari. Avand peste 250.000 de parteneri, este intr-o continua crestere, punand pe primul plan calitatea produselor si satisfactia clientilor. Produsele sale sunt naturale, destinate ingrijirii si intretinerii corpului.
Creatiile exclusive ale "LR Health and Beauty Systems" sunt promovate si folosite de nume cunoscute din toata lumea: Michael Schumacher, Heidi Klum, Boris Becker, vedetele serialului "Desperate Housewives".
Compania isi vinde produsele de mai putin de un an in Romania, astfel incat cei mai tineri parteneri romani au ocazia sa ajunga in cativa ani persoane de renume asociate brandului LR.