OUTSIDE ADVERTISING SALES REPRESENTATIVE

Dizzkount

13-10-2010 | EXPIRA LA 19-10-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dizzkount cauta persoane energice, dornice de a castiga venituri de top într-un domeniu interesant - publicitate si marketing. Daca cautati sa va angajati la una din cele mai dinamice companii de publicitate cu cea mai rapidă expansiune atunci acest lucru poate fi poziţia perfectă pentru tine!
Ca angajat Dizzkount veti prezenta serviciile noastre catre companiile de top şi firmelor locale, cum ar fi restaurante, cluburi, hoteluri, statiuni, cinematografe, teatre, centre de distractii, echipe sportive, service-uri auto si multe altele. In plus, veti putea coordona angajatii la evenimentele marilor corporatii, spitale, şi entitatilor guvernamentale.


CERINTE

Experienta de afaceri in vanzarea unui activ.
Masina (pentru persoanele aflate in orase cu statiuni in apropiere) şi un birou acasa cu laptop, imprimanta, scanner sunt necesare (aparat de fotografiat digital, şi unitate flash sunt de ajutor).
Experienta in prezentari de succes cu directorii de marketing/directori generali/patroni.
Beneficii Oferite


BENEFICII OFERITE

• Salariu de formare
• Platim pentru Evenimente Corporate
• Comisioane strong
• Full training si sprijin
Venituri din salariu si bonusuri intre 2000 si 7000 lei lunar.
Va rugam sa indicaţi cea mai bună zi(le), moment(e) şi numărul de telefon pentru a vă contacta.



Vă rugam sa trimiteţi CV-ul doar prin serviciul MyJob.


DESCRIEREA FIRMEI

Dizzkount

Firma noastră promovează o cultură care reflectă ceea ce cineva ar vrea intr-o companie: un mediu de open-minded, care permite oamenilor noştri să se simtă ca acestia sunt o parte din ceva mare - indiferent de ce pozitie deţin.