Ospatari pentru organizare evenimente in hoteluri de 4-5 stele din Bucuresti

G&G Recruitment

24-01-2013 | EXPIRA LA 23-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam si angajam OSPATARI, BUCATARI, CAMERISTE pentru set up si/sau service in hoteluri de 4-5 stele din Bucuresti

NE MARIM ECHIPA datorita cresterii numarului de clienti si volumului de business ; suntem o companie in continua dezvoltare si furnizam servicii de catering catre diverse hoteluri de 4-5 stele din Bucuresti in diferite departamente: Food and Beverage (restaurante si bucatarie) si Camere .

Echipa noastra asigura in Bucuresti service’ul pentru un numar total de 24 stele si companii de catering de top : 4 hoteluri de 5 stele si unul de 4 stele ; Daca ai experienta si doresti continuarea carierei profesionale la acest nivel te asteptam la interviu ; daca esti persoana pe care o cautam poti incepe a doua zi .

In situatia actuala a fortei de munca din Bucuresti unde toate angajarile sunt blocate, COMPANIA NOASTRA OFERA SOLUTIA IDEALA DE ANGAJARE , atat pentru cei care au experienta si nu au un job, cat si pentru cei care au un job si doresc suplimentarea veniturilor in afara programului de lucru; Angajari full time, part time, sezoniere ... in functie de disponibilitatea fiecaruia ! La acest moment avem o echipa mai mare decat a oricarui hotel din Bucuresti si ne marim echipa in continuare ! Pentru anul acesta anticipam sa ajungem la un numar de 400-450 angajati.

STRUCTURA ECHIPEI NOASTRE DE CATERING:

-OSPATARI pentru DEPARTAMENTUL DE BANQUETING: set up si servire conferinte si evenimente)
-OSPATARI : set up si servire BREAKFAST si RESTAURANT A LA CARTE
-OSPATARI : servire BAR, TERASA si ROOM SERVICE
-BUCATARI, PATISERI SI COFETARI: preparatie pentru toate tipurile de restaurante cu specific gastronomic diferit .
-CAMERISTE: curatenie camere hotel si spatii publice

Pentru departamentul de Food and Beverage RECRUTAM pentru angajare permanenta sau temporara OSPATARI si BARMANI cu experienta pentru servicii de servire tip: a la carte, bufet suedez, breakfast, bar si room service, conferinte si evenimente: cocktailuri, receptii, dineuri, petreceri private.
AVANTAJ: experienta pe vasele de croaziera , experienta de sezon in Grecia, experienta in cluburile de golf din USA, experienta in companii de catering , experienta in departamentele de banqueting din hotelurile de 5 stele din Bucuresti


CERINTE

CERINTE: experienta de minim 2 ani, atitudine si tinuta impecabila, pozitiv, proactiv si energic, excelente abilitati de comunicare si lucru cu clientii, un zambet progesional ! engleza fluent constituie avantaj .

FA SI TU PARTE DIN ECHIPA NOASTRA DE CATERING - trimite cvul tau in timp util la cariere@ihrc.ro cu mentiunea: angajare ospatar catering; Dupa interviu ti se va confirma posibilitatea de a te alatura echipei noastre, postul si departamentul in care vei lucra. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic: 0723 659 255 Andra V, Coordonator Outsource Romania .
AVANTAJE : EXPERIENTA & TRAININGURI IN HOTELURI DE 4-5 STELE - LOC DE MUNCA STABIL si SALARII COMPETITIVE: Iti oferim posibilitatea de a avEa un job conform asteptarilor tale profesionale si de a te dezvolta prin traininguri si experienta in diferite organizatii de 4-5 stele cu standarde de service si medii de lucru diferit, fapt ce va va ajuta sa deveniti pe viitor competitivi si adaptabili si sa puteti obtine jobul dorit !


DESPRE COMPANIA NOASTRA

PORTOFOLIU DE CLIENTI in Bucuresti si alte orase din tara: Hoteluri de 5 stele si cele mai renumite companii de catering si organizare evenimente indoor si outdoor.

TIPURI DE EVENIMENTE: Peste 2000 evenimente private si corporate organizate in ultimii ani: lansari de produse si servicii, seminarii, congrese si conferinte, baluri de caritate, campanii de fund-raising, prezentari de moda, expozitii, concerte, meciuri de fotbal, nunti si alte tipuri de evenimente corporate sau private, indoor sau outdoor. Organizam evenimente la care am avut echipe de peste 100 de ospatari .

ULTIMELE EVENIMENTE ORGANIZATE: Cupa UEFA Stadionul National Arena (2000 clienti VIP); Orange Romania (2000 clienti) , Ziua Nationala a Turciei (1500 clienti) , Coca Cola (1000 clienti), si multe alte evenimente private si corporate in hoteluri de 5 stele sau locatii de lux .


G&G RECRUITMENT – TOP HOSPITALITY RECRUITMENT – www.ihrc.ro
PESTE 11 ANI EXPERIENTA : RECRUTARE SI PLASARE IN TARA SI STRAINATATE – CONSULTANTA – DESCHIDERI HOTELURI– IMIGRATIE – PERSONAL PENTRU EVENIMENTE – HEAD HUNTING
JOBURI PERMANENTE, TEMPORARE SAU SEZONIERE IN ROMANIA – UK - IRLANDA – JERSEY ISLAND – USA – GRECIA - GERMANIA


BENEFICII OFERITE

www.ihrc.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies