OSPATAR

Hotel Minerva

01-11-2012 | EXPIRA LA 01-12-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

DESCRIEREA POSTULUI:

Efectueaza mise-en-place-ul in ordinea ceruta de tehnica servirii.
Efectueaza curatirea locului de munca in vederea inceperii activitatii.
Efectueaza aranjamente si decoratiuni florale pe fiecare masa, in concordanta cu tipul de serviciu ce urmeaza a fi efectuat.
Ofera clientului lista cu meniul , detalii referitoare la continutul acesteia si face recomandari privindformularea comenzii.
Intocmeste comanda, o transmite la bucatarie si apoi serveste preparatele culinare imediat ce au fost pregatite, utilizand echipamente de servire curate si specifice fiecarui tip de preparat.
Serveste bauturi alcoolice si nealcoolice conform comenzii clientului.
Debaraseaza mesele dupa fiecare fel de mancare.
Intocmeste nota de plata corespunzatoare comenzii clientului, o prezinta intr-un mod politicos acestuia si incaseaza corect contravaloarea serviciilor oferite, inscrise pe nota de plata.
Pregateste locul de servire pentru o noua comanda.
Executa orice alte dispozitii date de superiorul ierarhic direct sau de supraordonatii acestuia in realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei in limitele respectarii temeiului legal.
Verifica in fiecare tura de serviciu prezenta in unitate a tuturor preparatelor si bauturilor inscrise in lista de meniu


CERINTE

CERINTELE POSTULUI:

Calificarea de ospatar/chelner ;
Cursuri postliceale de specialitate in alimentatie publica;
Cunostinte limbi straine : engleza / franceza, nivel mediu ;
Abilitati de lucru cu clientii;
Atitudine pozitiva si aptitudini de comunicare;
Memorie foarte buna , spirit de observatie si atentie la detalii;
Minimum 1 an experienta in domeniu.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie cu traditie in domeniul HoReCa, cu sediul in Bucuresti.