OSPATAR

SC RESIDENCE INTERNATIONAL SRL

26-06-2011 | EXPIRA LA 26-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Isi organizeaza intreaga activitate in scopul folosirii rationale a timpului de lucru, optimizarea vanzarilor si mentinerea standardelor de calitate ale produselor si serviciilor.
- Prezentarea meniului si recomandarea unor preparate si bauturi, precum si servirea acestora la masa.
- Monitorizeaza si coordoneaza activitatea picolului din subordine.
- Preia informatii de la sefii de sala cu privire la mancarurile si bauturile care urmeaza sa fie recomandate.
- Participa la activitatile de curatenie efectuate in sala, la activitatile legate de aprovizionare.
- Depoziteaza preparatele neconsumate in conditii de siguranta maxima.
- Informeaza managerul de restaurant cu privire la marfurile expirate.
- Participa la inventare, emite bon fiscal, factura catre client.
- Face comenzile la bucatarie.
- Raspunde de calitatea, cantitatea si aspectul preparatelor ce sunt servite ( in care calitatea lasa de dorit isi informeaza imediat seful de sala ).
- Raspunde de respectarea procesului de vanzare conform regulilor restaurantului.
- Participa cu intreaga formatie de serviciu la activitatea de pregatire a saloanelor pentru deschidere sau pentru schimbul de ture.
- Verifica permanent starea de curatenie a saloanelor, a fiecarui sector, ofociu, a veselei, mobilierului, inventarului textil, intervenind cu corecturile care se impun.
- Aranjeaza mesele cu intregul inventar ce se impune in sala de servire.
- Are obligatia de a cunoaste intreaga lista de preparate si de bauturi, modul de prezentare si servire a acestora, efectuand tot timpul servicii calitative.
- Primeste sectorul repartizat, conform graficului, verifica modul de aranjare a meselor astfel incat totul sa fie in regula.


CERINTE

- Tinuta trebuie sa fie in cea mai buna stare de functionare si igiena.
- Igiena personala trebuie sa fie una foarte riguroasa si sa reprezinte una din preocuparile principale ale fiecarui ospatar.
- Limba engleza la nivel de conversatie.


BENEFICII OFERITE

Se vor discuta la interviul final.


DESCRIEREA FIRMEI

Marca stilului distins – Hotelurile Residence sunt hoteluri boutique de patru stele superior, membre ale asociatiei europene Exclusive Hotels, categoria “Charm & Character”

Din ianuarie 2010, Hotelurile Residence se numara printre primii membrii ai BLLA (Boutique and Lifestyle Lodging Association), singura asociatie mondiala a hotelurilor boutique, cu sediul la Los Angeles.

De asemenea, Hotelurile Residence sunt primele hoteluri romanesti partenere ale CNN si totodata singurele hoteluri boutique din Romania care isi asociaza numele cu cea mai mare retea de televiziune de stiri si informatie din lume.