Ospatar

S.C. CORVINUS INTERNATIONAL S.R.L.

08-11-2009 | EXPIRA LA 14-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati principale:
Aranjeaza si intretine salonul restaurantului si salile de conferinte; efectueaza serviciile specifice.

Atributii:

Sa participe la efectuarea mise-en-place-ului.
Sa cunoasca continutul listelor de preparate si bauturi.
Sa aiba o tinuta fizica si vestimentara curata, bine ingrijita si ustensilele de lucru complete.
Sa sfatuiasca clientul si sa-l ajute in alegerea dorita.
Sa participe la careul personalului.
Sa efectueze servirea clientilor cu respectarea regulilor si tehnicilor cunoscute.
Sa intocmeasca sau sa verifice corecta intocmire a notelor de plata.


CERINTE

Formare profesionala:
1. Calificare ospatar

Experienta:
1.2 ani in pozitia de ospatar
2.Constituie avantaj cunoasterea domeniului hotelier

Capacitate profesionala:
1.Tehnici de vanzare
2.Limba engleza nivel foarte bun si o alta limba straina
3.Cunostinte si deprinderi corecte privind aranjarea meselor si efectuarea serviciilor
4.Buna cultura generala
5.Cunostinte in domeniul servirii, gastronomiei, oenologiei

Calitati personale:
1.Prezenta fizica placuta
2.Indemanare si dexteritate
3.Sobrietate, prestanta
4.Responsabilitate pentru munca prestata


DESCRIEREA FIRMEI

Hotelul nostru se adreseaza unui segment larg de oaspeti, dorindu-ne ca imaginea pe care o aratam acestora sa fie una care sa se impuna nu numai prin calitatea serviciilor oferite pe piata de profil din Capitala dar si prin eleganta si bun gust, readucand in atentie o perioada in care Micul Paris se impunea atentiei turistilor din toata lumea.