Job expirat
- preia comenzile clientilor de la mese,recomanda specialitati din meniul zilei,
- cunoaste si prezinta clientilor (la cerere detalii despre ofertele culinare din meniu sau despre bauturi,
- serveste clientii de la mese,
- intocmeste note de plata si incaseaza contravaloarea lor,
- accepta, rezolva sau transmite plangerile catre bucatarie sau alte departamente
- studii medii (finalizate),
- experienta intr-un post similar minim 1an,
- cunostinte contabilitate primara,
- rezistenta la stres si la sarcini multiple, stapanire de sine,
- persoana dinamica, sociabila, comunicativa, exigenta in ceea ce priveste modul de prezentare si de servire
- mediu de lucru atractiv,
- integrarea intr-o echipa tanara si dinamica,
- posibilitatea de dezvoltare profesionala,
- pachet salarial atractiv
societatea isi desfasoara activitatea in domeniul turistic având deschise la aceasta data trei hoteluri in Bucuresti (din care doua de 4 stele) si un hotel de 5 stele in Predeal.