Oracle/PLSQL Developer

S.C. SIVECO Romania

25-02-2012 | EXPIRA LA 25-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Raporteaza sefului de proiect
-Realizeaza activitatile alocate de Managerul de Proiect in numarul de zile si in perioada stabilite prin graficul proiectului: analiza si proiectare, programare, testare
-Solutioneaza problemele ridicate de clienti, in termenele convenite cu acestia sau pe baza unui plan concret de solutionare, acceptat de client
-Respecta procedurile de lucru si ale Managementului Sistemului Calitatii


CERINTE

-Experienta minima 3 ani ca programator Oracle
-Cunostinte avansate de PL/SQL si utilizare a instrumentelor de dezvoltare Oracle
-Autonomie in gasirea si implementarea de solutii software
-Capacitatea de a programa eficient si elegant


DESCRIEREA FIRMEI

SIVECO România este una dintre cele mai importante case de software de pe piaţa locală şi unul dintre cei mai de succes integratori de soft din Europa Centrală şi de Est.

Pentru că piaţa de IT este foarte dinamică şi competitivă, SIVECO România are nevoie de acei oameni care vor să evolueze, care sunt creativi şi dornici să schimbe lucrurile în bine.

Întrucât lucrul în echipă este esenţial, angajatul SIVECO trebuie să fie comunicativ, pozitiv şi, în acelaşi timp, să dovedească multă imaginaţie pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru clienţii noştri.

SIVECO România ofera un mediu de lucru motivant prin instruirea adecvată, asigurarea condiţiilor pentru dezvoltarea profesională şi a carierei, recunoaşterea contribuţiei fiecăruia la succesul companiei.