Operator Vanzari Directe

GERMANOS TELECOM ROMANIA

01-01-2007 | EXPIRA LA 07-01-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea generala a postului:
Identifica in piata potentiali clienti, folosind diferite surse; contacteaza clientii alocati stabilind si mentinand astfel comunicarea in contextul obiectivelor de vanzari stabilite.
Responsabilitati:
- Identifica - in companiile tinta - persoanele de contact si prospecteaza tipurile de servicii de telefonie mobila folosite; prezinta serviciile oferite the companie si depune toate eforturile pentru a stimula interesul viitorilor clientilor in aceste servicii.
- Contacteaza, la anumite intervale, clientii alocati si urmareste evolutia contactelor si a actiunilor rezultate;
- Furnizeaza informatii legate de produsele/serviciile oferite, daca acestea sunt de complexitate redusa din punct de vedere tehnic; in cazul unor intrebari mai complexe legate de aspectele comerciale sau tehnice ale produselor/serviciilor, va adresa aceste intrebari reprezentantilor de vanzari (Managerului regional de vanzari);
- Administreaza baza de date (actualizare, monitorizare) si monitorizeaza contactele in derulare;


CERINTE

- Experienta relevanta pe o pozitie similara este considerata un avantaj;
- Fluenta in limba romana si engleza;
- Abilitati excelente de comunicare, gandire analitica, persuasiune, tenacitate, determinare in luarea deciziilor si asumarea responsabilitatilor si rezultatelor.
- PC (Word, Excel, PowerPoint).


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie internationala aflata intr-o continua dezvoltare, dealer COSMOTE, avand in Romania peste 120 magazine care comercializeaza telefoane mobile si accesorii, baterii speciale, calculatoare, aparate foto, si alte produse electronice.