Operator Telesales Vanzari Prin Telefon

SMART OFFICE PAPET

05-03-2013 | EXPIRA LA 07-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activarea clientilor
Preluarea comenzilor de pe site
Mentinerea si dezvoltarea portofoliului de clienti


CERINTE

Experienta in call center minim 1 an
Experienta in vanzari minim 1 an
Cunostiinte Microsoft Office


BENEFICII OFERITE

Decontare transport


DESCRIEREA FIRMEI

Smart Office Papet se defineste prin "SIMPLU, IEFTIN SI RAPID!"

Pentru a oferi clientilor nostri produse si servicii de cea mai buna calitate ne bazam pe cateva valori fundamentale: Credem in ceea ce spunem si facem ceea ce spunem: promitem ceea ce stim ca vom putea duce la bun sfarsit si ne tinem promisiunile. Nu spunem ceva si gandim altceva, nu fugim de responsabilitate si nici nu dam vina pe ceilalti.

Construim relatii bazate pe respect reciproc: suntem un membru responsabil al comunitatii unde activam. Ne consultam si dezvoltam relatii de incredere intre oamenii nostri si clientii nostri.

Pentru noi nu exista bariere: incurajam cautarea de solutii noi. Incurajam schimbul de idei si apreciem comunicarea deschisa intre toate nivelele organizatiei. Mai presus de toate, vrem sa simplificam lucrurile.

Incurajam oamenii sa isi atinga potentialul maxim: asiguram o pregatire continua a echipei - cel mai important capital al companiei si cea mai buna investitie. Incurajam oamenii sa devina mai performanti.

Clientii nostri sunt partenerii nostri de afaceri si ne straduim pe zi ce trece sa le castigam si sa le pastram increderea. Suntem mandri ca printre clientii nostri se numara prestigioase banci, companii nationale si multinationale. Am fi onorati sa va numarati si dumneavoastra printre ei!