Operator Telemarketing

Pharmalink

23-11-2017 | EXPIRA LA 23-12-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati:
- Contactarea clientilor prin intermediul telefoului;
- Raportarea informatiilor in sistemul de operare.


CERINTE

- studii superioare;
- sociabil/a, comunicativ/a;
- rezistent/a la stres;
- bune cunostinte de MS Office.


BENEFICII OFERITE

- program de luni pana vineri intervalul 8:30 - 17:30
- bonuri de masa;
- acordarea zilelor libere prevazute de lege si de sarbatori;
- locatie centrala


DESCRIEREA FIRMEI

Pharmalink a fost infiintata in anul 2013, ca o solutie pentru companiile care au nevoie de o echipa profesionista care sa furnizeze servicii personalizate și inovatoare pentru piata farmaceutica. Acționam exclusiv in numele producatorilor farmaceutici care isi externalizeaza funcțiile de marketing direct si vanzari catre noi. Avantajele noastre competitive constau in detinerea unei echipe eficiente de reprezentanti medicali, o retea consolidata de farmacii partenere, precum si de angrosisti din domeniul farmaceutic.
Toate resursele noastre sunt dedicate in mod exclusiv clientilor, Pharmalink fiind o companie romaneasca specializata in externalizarea activitatilor integrate de vanzari si marketing și furnizarea de servicii conexe companiilor farmaceutice locale si din strainatate.
Pentru companiile care doresc sa iti cresca notorietatea produselor pe care le detin in portofoliu in randul specialistilor din domeniul medical si sa isi cresca vanzarile in farmacii si spitale, Pharmalink ofera solutia parteneriatelor pe termen lung cu companiile interesate.