Operator tele chat

SC TELEMEDIA CONSULT SRL

25-09-2007 | EXPIRA LA 25-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

O operatoare trebuie sa raspunda la apelurile clientilor care apeleaza la serviciile companiei, servicii telefonice supra-taxate pentru adulti. EXLCUS VIDEO CHAT! VA RUGAM SA APLICATI NUMAI IN CAZUL IN CARE SUNTETI FETE/FEMEI.


CERINTE

Fire sociabila, deschisa, voce placuta si sexy, placerea in a comunica cu persoanele de sex opus. Preferabil si cunostinte de limba engleza. Se ofera un post foarte interesant, intr-un colectiv tanar pentru persoane pasionate de comunicare si noi experiente pe Chat. Se cauta persoane foarte sociabile, fara inhibitii in comunicare. Obligatoriu persoane sex feminin. Se lucreaza in ture de zi si de noapte inclusiv in week-enduri.


BENEFICII OFERITE

Mediu de lucru excelent, intr-o companie in crestere accentuata, conditii de lucru foarte bune. Posibilitati reale de crestere a salariului, in functie de eficienta si efortul depus. Carte de munca, pachet salarial atractiv (salariu fix 7 milioane net + bonus pentru indeplinirea targetului sau rezultate deosebite + bonuri de masa). Carte de munca cu salariu integral, analize medicale anual suportate de societate, training si suport continuu, etc.


DESCRIEREA FIRMEI

Oferim SVA si servicii de IVR pe piata romaneasca.