OPERATOR SUPORT TEHNIC

Euroweb Romania SA

07-11-2007 | EXPIRA LA 07-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Preluarea, inregistrarea si rezolvarea prin telefon a problemelor tehnice intampinate de clienti;
Monitorizarea alarmelor aparute in reteaua SDH, identificarea problemelor si urmarirea rezolvarii acestora;
Urmarirea functionarii in parametri normali a retelei metropolitane;
Configurari minimale de Linux si Cisco (interfete, route, firewall, servicii, NAT);
Configurare minimala de Windows (configurare retea, e-mail, depanare ping/traceroute);
Completarea periodica a rapoartelor interne.


CERINTE

Daca esti student sau absolvent de studii tehnice, ai cunostinte teoretice despre cateva din urmatoarele: functionarea protocoalelor TCP/IP, retele (nivele OSI, organizarea DNS , VLAN-uri); ierarhia SDH, retele optice sau VoIP atunci la noi vei capata experienta practica.

Avem nevoie de persoane cu bune abilitati de identificare si rezolvare a problemelor, cu foarte bune abilitati comunicare, cu atitudine proactiva si orientati catre client. De asemenea de preferat este sa fiti rezistenti la stres si cu disponibilitate de a lucra in ture (noaptea, de sarbatori).

Certificarile/cursurile Cisco, experienta pe o pozitie similara, experienta in utilizarea instrumentelor de monitorizare de retea reprezinta un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Ofera noastra cuprinde angajare cu contract de munca, posibilitatea de a lucra intr-un program part-time sau in ture. Aveti sansa de a lucra intr-un ISP de top, cu posibilitati de avansare rapida.


DESCRIEREA FIRMEI

Euroweb Romania SA este cel mai mare furnizor local de linii inchiriate internationale, fiind principalul furnizor pe piata nationala wholesale internet si transmisiuni de date.
Euroweb Romania SA este membru fondator ANISP (Asociatia Nationala a Internet Service Providerilor din Romania), gestionarul nodului de interconectare a retelelor furnizorilor de internet RoNIX – Romanian Network for Internet eXchange.
Totodata, Euroweb Romania SA opereaza la nivel national prin 14 puncte de prezentare in principalele orase romanesti si doua puncte cross border, asigurand redundanta serviciilor oferite – servicii de transmisiuni de date, voce si acces la internet.
Incepand cu luna decembrie 2005, Euroweb Romania SA face parte din grupul Invitel Telecom.