OPERATOR PROCESARE LINIE TEHNOLOGICA

TOP BRANDS DISTRIBUTION S.R.L.

18-10-2009 | EXPIRA LA 24-10-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Care sunt responsabilitatile stabilite pentru acest post?
- Vei fi responsabil de utilizarea corecta (in parametrii tehnici normali) a utilajelor automate de procesare a laptelui, de respectarea normelor de utilizare a agregatelor liniei de fabricatie, in conformitate cu planificarea productiei si cu procesele si procedurile interne ale companiei.
- Vei fi responsabil de verificarea si monitorizarea, parametrilor de fabricatie (temperatura, presiune, debit, temporizari, etc), utilizand tehnologia aferenta si de comunicarea oricaror deviatii de la valorile normale, in conformitate cu procedurile de lucru.
- Vei fi responsabil de efectuarea igienizarii echipamentelor utilizate in procesele de productie, utilizand tehnologia aferenta, in conformitate cu graficul de igienizare.

Daca iti doresti sa te alaturi echipei noastre, aplica pe acest site imediat ce vei citi anuntul nostru sau transmite cv-ul la adresa application@tbd.ro / fax nr. 021 – 404.37.20.
Se vor contacta numai candidatii ale caror cv-uri au fost selectate.


CERINTE

Vrei sa faci parte dintr-un colectiv dinamic si aflat la inceput de drum, unde sa-ti pui in valoare calitatile, experienta si cunostintele in domeniul fabricarii produselor lactate?
Vrei sa contribui la dezvoltarea unei companii care isi propune sa ajunga leader de piata prin calitatea produselor oferite?
Top Brands Distribution (TBD) este una dintre cele mai experimentate companii din Romania in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.
Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum.
Ultimul semestru al anului 2009 inseamna pentru TBD intrarea in productie. Am startat dezvoltarea unei linii de procesare a laptelui in comuna Bucsani, sat Vadu Lat, jud Giurgiu (aproximativ 35 km de la iesirea din Bucuresti spre Pitesti, in directia Bolintin Vale – transportul este asigurat de companie) si ne dorim sa angajam

OPERATOR PROCESARE LINIE TEHNOLOGICA

Ce asteptam de la candidatii pe acest post?

Cel mai important lucru este sa iti doresti sa construiesti alaturi de noi. In plus, ne dorim persoane dinamice, cu initiativa, implicate, dornice sa invete lucruri noi si care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- Studii medii, cele tehnice constituind un avantaj.
- Cunostinte de baza in domeniul mecanic.
- Cunostinte de baza privind principiile de functionare a utilajelor.
- Foarte buna capacitate de concentrare, aptitudini tehnice, spirit de observatie, atentie pentru detalii.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.

Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 18,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.