OPERATOR FACTURARE / ASISTENT VANZARI

Novinger Klaus Grup

15-09-2008 | EXPIRA LA 21-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Factureaza produsele catre clienti, introduce facturile de aprovizionare, tine registrul de casa, gestioneaza documentele cu care intra in contact, introduce platile si incasarile.

Completeaza si intretine baza de date cu clienti, ofera suport fortei de vanzare, raspunde intrebarilor si nemultumirilor clientilor, pregateste oferte dupa specificatiile reprezentantilor de vanzari, urmareste buna incasare a facturilor.


CERINTE

- Cu studii medii sau superioare finalizate, persoana ordonata, serioasa, perseverenta, cu un inalt simt al responsabilitatii, deschidere spre invatare, abilitati de comunicare excelente, puternic motivat.
- Experienta in papetarie reprezinta un avantaj.
- Atitudine pro-activa, seriozitate.
- Cunostinte bune de operare PC: Word, Excel, Outlook, programe de facturare.
- Persoana organizata, capabila sa gestioneze un volum mare de informatii, rezistenta la stres.
- Domiciliul stabil in Bucuresti.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv, mediu de lucru placut, posibilitati de dezvoltare a carierei.


DESCRIEREA FIRMEI

Novinger Klaus activeaza pe piata romaneasca de peste 5 ani, in sfera importului si distributiei produselor de papetarie si birotica, cu o gama de peste 30.000 de produse.

In ultimii trei ani a inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri de peste 50% de la an la an, ca urmare a strategiei de piata adoptate si a dezvoltarii accelerate a activitatii economice in general.

Clientii Novinger Klaus sunt companiile de pe piata romaneasca carora le ofera produse si servicii destinate organizarii eficiente a activitatii de birou, cu profesionalism si dedicatie.
e-mail: hr@novinger.ro site: www.novinger.ro