Operator Facturare

Ozone Laboratories SRL

26-09-2008 | EXPIRA LA 02-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Facturarea in timp util a marfurilor conform comenzi clienti interni / externi si suport pentru tratarea diferentelor la receptii clienti.
Asigurarea informatiilor si documentelor prin comunicare cu furnizorii (buletine analiza, facturi etc) necesare prestatorului de logistica pentru intrari / iesiri de marfuri.
Asigurarea returnarii tuturor facturilor si avizelor de la toti colaboratorii pentru toate transferurile de marfuri intre depozite, furnizori si clienti in timp util si minim pentru operarea acestora in gestiune.
Verificarea preturilor de vanzare facturate pentru marfurile din piata locala sau servicii, alte verificari si operari de preturi din/in sistemul de gestiune si alte rapoarte, de vanzare sau cumparare.


CERINTE

Absolvent sau student studii superioare preferabil economice
Minim 1 an experienta pe un post similar
Atentie la detalii
Team player
Abilitati de organizare
Excel - nivel mediu-avansat obligatoriu
Limba engleza - nivel mediu


DESCRIEREA FIRMEI

Ozone Laboratories este o companie farmaceutica dedicata producerii de medicamente de calitate la preturi accesibile concentrandu-se asupra a ceea ce conteaza.In activitatea sa, Ozone Laboratories urmareste sa imbunatateasca calitatea vietii si sa creeze valoare si crestere sustenabila.