Operator Facturare

Adept Human Resources

22-07-2014 | EXPIRA LA 21-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru clientul nostru, important reprezentant al industriei de lactate la nivel european suntem in cautarea unui Operator facturare.

- Intocmirea avizelor si facturilor catre clientii companiei
- Verificarea stocului de produse pe termene de expirare, in vederea facturarii
- Arhivarea documentelor
- Intocmirea documentelor in vederea pregatirii comenzilor in depozit
- Urmarirea returnarii la timp a documentelor de livrare confirmate de catre clienti si realizarea eventualelor corectii
- Trimiterea la timp a documentelor originale catre clienti (facturi finale)
- Raportarea situatiilor sau analizelor cerute de catre managerul direct
- Asigurarea transmiterii tuturor informatiilor colegilor din schimbul urmator si informarea managerului direct despre orice neconcordante, disfunctii sau abateri de la programul sau planificarile stabilite


CERINTE

- Cunostinte operare SAP (criteriu eliminatoriu)
- Studii economice
- Experienta minimum 3 ani intr-o pozitie similara
- Spirit de organizare
- Capacitate de analiza si sinteza
- Persoana punctuala, calma, adaptabila
- Cunostintele de limba engleza reprezinta un avantaj


DESCRIEREA FIRMEI

Adept Human Resources ofera o gama flexibila de servicii de recrutare. Echipa noastra de consultanti este specializata in identificarea si atragerea talentelor pentru diverse roluri intr-un numar mare de industrii. Ne mandrim cu experienta si cunostintele acumulate atat in ceea ce priveste candidatii, cat si clientii, in industriile in care ne focusam. Avand in vedere know-how-ul acumulat de Consultantii nostri de-a lungul timpului, putem oferi o solutie in orice situatie.

Scopul nostru este sa construim parteneriate cu clientii nostri, nu sa actionam ca un simplu furnizor. Reusim sa facem acest lucru plecand de la o intelegere in profunzime a afacerii dezvoltate de catre acestia, a mediului in care activeaza si a cerintelor lor specifice. Ca rezultat, oferim un serviciu profesionist, personalizat si eficient din punct de vedere al costurilor.

www.adepthr.ro